Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarZ - Zakup

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) chciałbym kupić WarZ lecz mam kilka pytan :)

1. Na stronie officjalnej WarZ sa 3 ceny... jaka jest roznica miedzy nimi?

2.Czy WarZ pocisnie mi na laptopie HP pavilion Dv7 ? - 4 Gb ram karta graf 2 Gb Procek i5.. win 7 64b

3. Czy jak sie dednie to traci się całe EQ? I czy postać mozna odzyskac? po np jakims czasie? bo na live u skkf widzialem , ze miał jakiś czas

4.Napiszecie jakies dodatkowe info o grze jak mozecie :)?

5. Gdzie się robi konto??? bo nie widzialem registra na stronie officjalnej

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Witam.

Odpowiem na to na co jestem pewien.

1.Różnica jest w tzw, punktach GC za które można kupić sobie jakieś dodatkowe itemki lub bronie do walki wręcz. za 1 pakiet nie dostajesz wgl. pkt ale jest najtańszy.

2.Tego nie jestem pewny a więc się nie wypowiem.

3.Traci się , chyba że masz je w global inventory. można je odzyskać do 10 minut później itemki znikają (oczywiście gracze mogą je podnosić.)

4.Gra jest bardzo fajna aczkolwiek przez licznych hakerów spotykanych w grze może być trochę mniej przyjemna.

5.Konto robi się po pobraniu gry i wpisaniu CD-Keya.

Opublikowano

Ja gram na lapku i3 350m, radeon hd 6370m (porównywalny z integrą), 3 gb ram, i na low z AA mam 30 fps

Odnośnie odzyskiwania itemów, jak zginiesz itemy leżą na ziemi 10 minut, potem znikają, tracisz wszystko, nawet rzeczy za prawdziwą kase, a postać da się odrodzić po godzinie.

Rejestruje się, gdy pobierzesz już clienta i tam zakładasz konto i musisz podać kod, który dostaniesz po zakupie na maila

skrillexh.png
Opublikowano

A gra ( 50 zL ) jest na stałe? czy jakiś abonament jak w Wowie? np na 1 miech ?

Nie ma abonamentów.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...