Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

54 lvl czy 61 lvl ? oraz eq.

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć otóż posiadam 50 lvl woja body na serwerze Eteor ;)

mam kilka obaw co do wbicia 61lvl niniejszym czy będzie to równie dobry poziom na zarobek jak na 54 lvl ? będę mógł uzbroić się w boga+9 5b i możliwe nawet że w sokoła 5b

Co o tym myślicie ? bo jak zostanę na 54 lvl tu mam do wydania 800kk ( mogę dropić zarabiać na eq 61 lvl i za wszystko klikać aurę ), a mogę też nie klikac zbyt wiele ku i wbić 61 lvl i kupić biga, sokoła 5b co o tym myślicie ? jakie będą sposoby zarobku na 54 a jakie na 61 lvl ? oto moje eq :

-fms+9 śr 42%kd+4

-smoczka+9 5b 2k hp kd + 4

-żelek+9 5b 20% dt

-ebo+9

-branzy brak na razie

-kozaki+9 2k hp

-złoty naszyjnik + 7 2k hp

-dzik wojenny

-buffy po 26%

W v2 z tym eq dam radę ?

Opublikowano

Z taki eq'u spokojnie ogarniesz v2 z bufem, bufowi sobie rób skile jak i sobie oczywiście.

Ja bym został na 54 lvl'u i chodził na metki w red nawet, bo masz wyśmienite eq i ogarniesz spokojnie.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Nie wbijaj na razie levela, dopiero jak wbijesz skille G a przez ten czas co będziesz wbijał skille to będziesz mógł sobie elegnacko też zarabić.

Wydaje mi się, że nie będziesz miał jakiegoś dużego problemu z V2

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Cześć otóż posiadam 50 lvl woja body na serwerze Eteor ;)

mam kilka obaw co do wbicia 61lvl niniejszym czy będzie to równie dobry poziom na zarobek jak na 54 lvl ? będę mógł uzbroić się w boga+9 5b i możliwe nawet że w sokoła 5b

Co o tym myślicie ? bo jak zostanę na 54 lvl tu mam do wydania 800kk ( mogę dropić zarabiać na eq 61 lvl i za wszystko klikać aurę ), a mogę też nie klikac zbyt wiele ku i wbić 61 lvl i kupić biga, sokoła 5b co o tym myślicie ? jakie będą sposoby zarobku na 54 a jakie na 61 lvl ? oto moje eq :

-fms+9 śr 42%kd+4

-smoczka+9 5b 2k hp kd + 4

-żelek+9 5b 20% dt

-ebo+9

-branzy brak na razie

-kozaki+9 2k hp

-złoty naszyjnik + 7 2k hp

-dzik wojenny

-buffy po 26%

W v2 z tym eq dam radę ?

\

Eq dobre, myślę, że zostań na tym lvl'u, wbij skile do G jeżeli nie masz jeszcze następnie wbij ten 61 kup sokoła , boga i wtedy drop.

A teraz wbij 54 lv i drop sobie na sohan :)

Opublikowano

Pewnie ci się to nie spodoba, ale zostań na tym lvlu, wbij skille na G i dopiero exp dalej :)

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

pozostan na 54lvl mozesz chodzic na metki na sohan, obok swiatyni gdzie sa co chwile i czasem wyruszyc na las ale tam zapewne ciezko o metka. Mozesz tez chodzic na lorda malp z ktorego czesto leca kamyki. Najlepszym rozwiazaniem jest teraz czytanie skili na glownej postaci i na buffce oraz zarabianie na eq na wyzszy lvl.

45179002195106997557.png

Opublikowano

Zostań na tym 54 i drop. Czytaj aure i jak już wbijesz na G to kaski będziesz mieć wiecej i spokojnie ci starczy na boga i sokołą a może i na broń na 65 :>

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Jak już odkopaliście wątek sprzed kilku dni to można coś doradzić. Zakup Bransoletę z Białego Złota, abyś miał jeszcze więcej HP, a na buffie powbijaj skille na minimum 35%. Na razie zostań na tym levelu i zarabiaj jeszcze przez jakieś 2-3 tygodnie. Jak już naprawdę będziesz miał większy majątek to zakup ekwipunek i exp od razu do 75 lvl. Potem Red Las i Metiny, a co się z tym równa - kolejny zarobek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...