Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sorry Wiem,że To Nie Ten Temat

NieZnaszMnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy wie ktoś skąd bym mógł sciagnac GTA San Andreas? Może byc w partach albo cały plik odrazu . I jak by mozna było żeby ten plik nie mial wirusów i był na jakiejś szybkiej sieci, a jak nie to jak znajdziecie tylko mi chodzi o to zeby gra działała ;d Dam +

Opublikowano

Takie rzeczy to pisz w pogaduszkach....

Na torrenty.org poszukaj,napewno tam jest

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

tylko jaki program trzeba do torrentow z torrenty.org ? utorrent moze byc ? i utorrentem jak zatrzymam pobieranie np na 40% wylacze kompa, wlacze i bede chcial przywrocic te 40% to da rade? I gta sa wazy cos okolo 3,5 gb ?

Opublikowano

Taa....ja używam flash geta ,ale używałem utorrenta(nie pamiętam dokładnie nazwy ^ ^) i można było,czy możesz zatrzymać,uruchomić kompa ponownie,włączyć i ściągać od tego samego momentu zależy od programu

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie wiem ile waży GTASA,bo dawno odinstalowałem ;]

Ściągnij coś co obsługuje torrenty,poszukaj na google.Ja już ci nie poradzę bo gry ściągam z oficjanych serverów gry -są najszybsze.

Do tego net mi się ścina bo ściągam Rappleza PL;]

Opublikowano

peb.pl tam sciagniesz GTA SA w partach a do partow polecam JDownloader + konfiguracja na automatyczne rozlaczanie (zeby bylo nowe IP jezeli oczywiscie masz zmienne)

-

Opublikowano

torrenty.org.

i chłopie weź się ogarnij Oo

GTASA ma 4 gb bodajże. Zamykam i warnuję

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...