Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]co sądzicie o urgocie

linajge45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka spodobał mi się urgot a nigdy nie grałem przeciw niemu chyba że w rotacji i tu sie pojawia moje pytanie.gdzie jest w obecniej meicie miejsce urgota i czy on sie nadaje na rankedy

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

Jest on bruiserem, który leci na pozycję ad carrego. Jest mocny, harras na long range uniemożliwia przeciwnemu ad carry'emu farmienie. Passive świetne do walki z enemy adc, ponadto ulti, którym może ładnie zainicjować cokolwiek. Co do rankedów - rzadko widuję, ale moim zdaniem się nadaje. Muramana w early i jest po sprawie.

Opublikowano

Jak dla mnie jest on słaby, do skontrowania jeżeli gra nim totalne zero. Przy grze z ogarniętym playerem możemy nie mieć szans na dobrą farmę i w ogóle jakiś kill. Urgotem zagrałem raz, nie spodobał mi się, ale jego ulti robi co chce. Do tego rakietki, które pozwalają na dobicie przeciwnika.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@up

gowno wiesz, byl moim mainem.

jak przez prawie dwa lata nie ruszali tego op'ka, to w patchu Jayce'a dostal takiego nerfa, ze stal sie niemalze niegrywalny. Jego dmg w early zostalo drastycznie zmniejszone, w late nigdy nie mial dmg, nie ma sustaina, dosc mala mobilnosc, maly zasieg AA, Q znerfione wiec tez juz malo robi, malo dobrych supportow dla niego. Mozesz nim cos probowac na topie, ale bez sustaina jest cieniutke, overnerfed champ I tyle. Buff albo rework czeka.

2x down

oczywiscie tylko I wylacznie pod ap!

Opublikowano

Buff albo rework czeka.

Podobno ma dostac reworka.

Urgot byl dobrym jak nie zajebistym adc ale przez ogromny nerf na q i range juz jest gownem. W zeszlym roku przeciez byl perma banem na kazdym turnieju i na wyzszych elo.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...