Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to jest?

Daniel1022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was takie pytanko. W zakladce `sklep` jest tam zakłdaka `kody` i nie wiem do czego ona jest potrzbena. Czy te kody sa za darmo jakos czy jak? prosze o pelen opis.

Opublikowano

to jest do takich kodów jak np. te na IEM, dostajesz karteczke z kode i ten kod wpisujesz tam

(na IEM jest rammus+skin i nasus+skin, jeszcze kiedyś w amerykańskiej gazecie był skin do cailyn ta zimowa :P)

graphic.png

Opublikowano

Te kody wpisujesz np. jak masz kod z karty pre-paid to możesz tam go wpisać lub jak masz kod na skórkę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Można za darmo na specjalne okazję lub ocelote wrzuca kody na fb ale to już trzeba mieć farta żeby być pierwszym.

Opublikowano

Możesz je dostać z różnych giveawayów ( np. Alienware, sam zdobyłem skórkę do Mastera Yi ), z różnych imprez takich jak IEM Katowice ( zawsze rozdają ).

Opublikowano

Giveaway polega na tym, że rozdają kody. Po prostu. Co do imprez, to musisz pojechać np. do Katowic w czasie trwania Intel Extreme Masters, żeby dostać ów kod. Tak jest z każdym IEM i z każdą masową imprezą związaną z LoL'em.

@Down

Teraz tylko w Katowicach.. Na stronie Ligi informują o zbliżających się imprezach, ale można wcześniej się o nich dowiedzieć jak się chce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...