Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]NosDolary

Czerwony Murzyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie bo teraz jak chce kupic 500 nd w nm to pisze ze promocja 100% to dostane teraz te 100% czy na eventach?

I na co wydac 500/1000 nd zeby miec jak najwiekszy zarobek ;)

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano

Jesli kupujesz nd gdzie pisze 100% to odnosi sie to, ze zyskujesz 100% wiecej nd (wydajac kase poprzez konto bankowe lub inne) niz jakbys wydal te sama kase poprzez sms lub polaczenia. 100% jest zawsze, jezeli jest happy hour 20%- dodaje sie to do tych 100%, innymi slowy 120% (tak samo w przypadku happy hour 50%).

Jezeli chodzi ci o duzy i szybki zarobek, ja zawsze preferuje pudla sp, schodza najszybciej.

Natomiast jezeli chcesz duzo, a niezalezy ci na czasie, to poczekaj do eventu wiosennego (marzec/kwiecien), wtedy w nm wchodza znowu rolki, za ktore zarobisz 70kk+. Jezeli uwazasz ze masz szczescie zaczekaj :P Bedzie mozliwosc ze wydropisz 2 lub wiecej. Nawet przy 2 rolkach sprzedanych zarobisz wiecej nizeli sprzedalabys wszystko co najbardziej oplacalne z nm- takie moje zdanie :P.

Rob jak uwazasz. Zycze owocnych zarobkow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...