Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]IEM Katowice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacytuję pewnego pana :

" KURWA JAK ORGANIZUJECIE WYDARZENIE DO UŻYJCIE MÓZGU. CO TO MA ZNACZYĆ, ŻE DWIEŚCIE OSÓB STOI PRZED WEJŚCIEM DO SPODKA, PRZED ZAMKNIĘTYMI DRZWIAMI CZEKAJĄC NA JAKIKOLWIEK ZNAK-SYGNAŁ OD KOGOKOLWIEK. STAŁEM GODZINĘ TUŻ PRZED WEJŚCIEM TYLKO PO TO, ŻEBY ZMARZNĄĆ, BO NAWET ŻADNEMU OCHRONIARZOWI, STAFF MANOWI CZY INNEMU FRAJEROWI, WYJŚĆ I POWIEDZIEĆ DLACZEGO LUDZI NIE WPUSZCZAJĄ."

Taak .. wyszliśmy na chwilę coś zjeść wracamy a tam zamknięte no wręcz zajebiście.

Pozdrowienia dla dwóch panów co postanowili się pobić na górnym piętrze przez co zwabili ochroniarzy i udało się ok.20 osobom przemknąć do środka .. Tak chyba jeszcze siedzielibyśmy tam godzine . Z tego co wiem totalnie bez sensu użyto gazów jakby tłum ludzi ze średnią 18 lat miałby im coś zrobić.

Bez tego impreza naprawdę ciekawa , niestety polski zespół odpadł ale atmosfera dopingująca im była bardzo fajna , gdyby nie to że musieliśmy spieszyć się na pociąg pewnie byłaby fota z ocelotem no ale cóż ..

A jak u was ? Kto był i jakie są wasze odczucia ?

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Ja byłem o 12-tej, z 20 minut zanim wbiłem do środka, ogólnie atmofsera spoko, wyszedłem około 12-tej, z wyższego piętra, bo z parteru już nie wypuszczali =D /btw. wątpie czy ktoś jeszcze był, bo tu same nerdy są

Opublikowano

"Gdy wejdziesz nie mozesz wyjsc" Zjeść mogłeś na miejscu,Gazu no nie wcale nie wystraszył byś się jak w każdej chwili Tyle osób mogło się na ciebie rzucic,stary to nie wina ochroniarzy tylko,sam widziałem jak 2gosci sie kłóciło bo chcieli picie wnieść i chuj przez to kolejka wstrzymana impreza fajna,nie powiem nie pomyśleli mogli otworzyć inne wejścia.

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Było mówić że chcesz STEJKA a nie zaginionego Stasia sprzed miesiąca ,hala tak byla pełna nie powiem bo trochę ludzi latało ale potem siedli na dupie :)

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

ja byłem, zajebista atmosfera, doping i panie z intela...;D (raczej je widzieliście, takie w kolorowych strojach) :D

impreza miała być o 12, i o 12:15 około wszyscy weszli, więc nie wiem o co wam chodzi ;p

szkoda tylko że potem nie wpuszali ludzi jak ktoś wyszedł... >.<

jutro/pojutrze też jade :D

"Gdy wejdziesz nie mozesz wyjsc" Zjeść mogłeś na miejscu,Gazu no nie wcale nie wystraszył byś się jak w każdej chwili Tyle osób mogło się na ciebie rzucic,stary to nie wina ochroniarzy tylko,sam widziałem jak 2gosci sie kłóciło bo chcieli picie wnieść i chuj przez to kolejka wstrzymana impreza fajna,nie powiem nie pomyśleli mogli otworzyć inne wejścia.

potem otworzyli wejśćie nr.4

a osób przed wejściem było na prawde sporo, co do przepełnionej sali to prawda, ludzie siedzieli na schodach i stali na przejściach bo nie było miejsc ;P

Śliczne panie:

64970_465492850176013_1685076698_n.jpg

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...