Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hacki Enevra

Fuel666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdził ktoś ?

5wjdsg.jpg

To życie ziomek jeszcze nie raz Cie kopnie ważne by wstać i nie obsrać się w spodnie

Opublikowano

pipa pipa nic nie dziala... potrzebne ip serwa ktorego tez nie moge dojsc bo get server info nie dziala.. jak ktos ma ip serwa to byl bym wdzieczny jak by podal ;p albo przynajmniej wh dzialajace;)... a ty pajacyku AśNaebaem :* nie nabijaj postow bez sensu tylko rusz ta mala pusta glowa i sprawdz zanim cos podasz oke?!

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

Wlasnie zaczalem sciagac klienta tego serva, gdy sie sciagnie sprobuje znalesc ip we wlasnym windowsie kiedys tak robilem gdy serverinfo nie dzialal:]

serverinfo wyszuka na tym servie ale trzeba zrobic lunchera ja niestety nie umiem:(

Opublikowano

dziwi mnie jedno :x mam wh od tymekxa dopisałem go do indexu i... działa jak mu się podoba : o zbieram grupke np psów stoje stoje nic. po 10s zabija jednego psa :x

btw kamer mod ma wh?

Opublikowano

dziwi mnie jedno :x mam wh od tymekxa dopisałem go do indexu i... działa jak mu się podoba : o zbieram grupke np psów stoje stoje nic. po 10s zabija jednego psa :x

btw kamer mod ma wh?

ziomus kamer nie ma wbudowanego moda.. ale jak bd mial ip servera i zrobisz moda to sie podziel ;)

w moda mozesz wrzucic wh bez problemu prawie kazde dziala

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...