Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] MPC DarkOrbit Helper

Gość Stim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym przedstawić Wam program, który ma na celu pomóc nowym użytkownikom forum aby nie zakładali wielu bezsensownych tematów.

Pod względem programisty - nie jest on rewelacją ale jak to mawiają - liczą się chęci. Może komuś się przyda.

SS:

1358548508-U636582.png

Download:

http://pl.rghost.net/43188463

Skan:

https://www.virustotal.com/file/6301f740022a20f87bb28da7dfb5a51809dd4aa94df144eb6b4bb02fc31ad11c/analysis/1358704378/

#Wymaga tylko NetFramework 4.0

Macie propozycję co można by dodać? Śmiało! Piszcie.

Pomysł: Miszczu. (Centrum pomocy)

Wykonanie: st1m & Piotreks34

Opublikowano

Ciekawe dla newbie ;] . Choć trochę niestety wątpie, że unikniemy pytań ;/ Chyba, że to jakiś mod podklei.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Co do jednego się nie zgodzę, tak zwane "urihacki" a bardziej, sposób na uridium istnieje.

Dziennie można max. 10 tyś Uridium. Wszystko zajmuje mniej niż 5 minut więc tak jakby istnieją.

Opublikowano

Co do jednego się nie zgodzę, tak zwane "urihacki" a bardziej, sposób na uridium istnieje.

Dziennie można max. 10 tyś Uridium. Wszystko zajmuje mniej niż 5 minut więc tak jakby istnieją.

Bardziej chodziło o programy z YT urihack itd.

Opublikowano

dziwi mnie jedno... na chuj wy to robicie ? program fajny ale na chuj? 90% użytkowników wchodzi nie patrzy na faq jakieś programy pomagające poradniki itd. pisze tematy np. gdzie znajde darmowego haka do gry. da mu się sto linków ale on nie będzie zadowolony,

ale program fajny ;3 lajk ;3

Opublikowano

dziwi mnie jedno... na chuj wy to robicie ? program fajny ale na chuj? 90% użytkowników wchodzi nie patrzy na faq jakieś programy pomagające poradniki itd. pisze tematy np. gdzie znajde darmowego haka do gry. da mu się sto linków ale on nie będzie zadowolony,

ale program fajny ;3 lajk ;3

Po to żeby takim osobom wjebać 5% za nieumiejętność czytania.

Opublikowano

Testowałem i nie działa opcja:

Częste pytania - Kiedy szansa na 2x LF4 itd.

Opublikowano

Nie wiem po co to, żaden newbie tego nie pobierze, jedynie kolejny zbędny tut. takimi gownami to ludzie sprawili że dział tutoriale przestał spełniać swoją funkcję

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Nie wiem po co to, żaden newbie tego nie pobierze, jedynie kolejny zbędny tut. takimi gownami to ludzie sprawili że dział tutoriale przestał spełniać swoją funkcję

Kto Ci kazał tu zaglądać ?

Sam nic od siebie nie zrobisz a innych hejtujesz.

#Enset wrócę do domu to zobaczę co źle i poprawie.

Opublikowano

Dlatego tez to forum pozbawione jest sensu - co kolwiek wrzucisz , napiszesz = hejt,

Gdy na z***.r* , najnormalniej sa programisci ktorzy pisza co jest zle , oraz co nie dziala. Gdybyscie chociaz popatrzyli , tam nie ma hejtow w dziale DO.

Opublikowano

Dlatego tez to forum pozbawione jest sensu - co kolwiek wrzucisz , napiszesz = hejt,

Gdy na z***.r* , najnormalniej sa programisci ktorzy pisza co jest zle , oraz co nie dziala. Gdybyscie chociaz popatrzyli , tam nie ma hejtow w dziale DO.

Tam tworzą użyteczne programy, oraz nie zapowiadają aplikacji, o których nie mają pojęcia.

Opublikowano

Tam tworzą użyteczne programy, oraz nie zapowiadają aplikacji, o których nie mają pojęcia.

Ty nigdy nie zaczynales , od poczatku byles zajebisty i robiles zajebiste aplikacje.

Skoros taki dobry i tworzysz uzyteczne programy , to czemu sie tutaj jeszcze meczysz ?

Opublikowano

Kto Ci kazał tu zaglądać ?

Sam nic od siebie nie zrobisz a innych hejtujesz.

#Enset wrócę do domu to zobaczę co źle i poprawie.

ponieważ wychodzę z założenia że lepiej nie wrzucić nic aniżeli jakieś gowno.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

ponieważ wychodzę z założenia że lepiej nie wrzucić nic aniżeli jakieś gowno.

Ty twierdzisz, że gówno - inni, że fajne a więc wyjdź stąd. Umiesz tylko oceniać innych a siebie już nie.

Żadnego programu od siebie na forum nie dałeś a ciągle komentujesz.

#down: To nie flame tylko grzeczna odpowiedź na post. Gdyby to był flame to już byłoby wiele wyzwisk.

## Koniec spamu. ##

#Pietia.: aha, w przeciwieństwie coś dałem na forum a nie Ciągle komentuje innych.

Nie muszę "szpanować" moim poziomem programowania bo niestety nigdy wam nie dorównam.

Co do tematu ze spisem przydatnych to wielkie graty bo jest on z 2k11 i nie jest aktualizowany. xD

Nie, każdy może wyrazić swoja opinię ale twoja opinia jest oczywista więc nie wiem po co wgl ją publikujesz.

Opublikowano

Ty twierdzisz, że gówno - inni, że fajne a więc wyjdź stąd. Umiesz tylko oceniać innych a siebie już nie.

Żadnego programu od siebie na forum nie dałeś a ciągle komentujesz.

#down: To nie flame tylko grzeczna odpowiedź na post. Gdyby to był flame to już byłoby wiele wyzwisk.

## Koniec spamu. ##

To nie Tobie decydować, kto co robi.

Opublikowano

Ty twierdzisz, że gówno - inni, że fajne a więc wyjdź stąd nastolatku, który umie tylko oceniać innych a siebie już nie.

Kolejna Pietia.

Żadnego programu od siebie na forum (bo sądząc po opisie bawisz się tym śmiesznym AutoIt'em) a wszystkich dookoła oceniają.

W takim wypadku Panie dorosły tylko ludzie z rangą mają prawo do wyrażania swojej opinii?

Autoit jest prosty ale nie śmieszy i wiele osób potrafi zrobić więc niż Ty w .NET( xD).

Co to programu to jego jedyny plus to w miarę dobre gui. A jeśli uważasz, że zrobienie kilku okienek i operacji na nich jest nie wiadomo jakim cudem to nie nadajesz się na to stanowisko.

"chciałbym przedstawić Wam program, który ma na celu pomóc nowym użytkownikom forum aby nie zakładali wielu bezsensownych tematów." - (tutaj moze troche hejtem zajedzie ale co mi tam) nie, chcesz po prostu być 'fajnym' bo potrafisz 'programować'. Jeżeli ktoś nie potrafi wejść do tematu - http://www.mpcforum....atnych-tematow/ - to zapewne pobierze twój pro program.

@st1m

Co do tematu ze spisem przydatnych to wielkie graty bo jest on z 2k11 i nie jest aktualizowany. xD

Nie zmienia to faktu, ze można zaktualizować temat a i tak mało kto do niego zajrzy.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

W takim wypadku Panie dorosły tylko ludzie z rangą mają prawo do wyrażania swojej opinii?

Autoit jest prosty ale nie śmieszy i wiele osób potrafi zrobić więc niż Ty w .NET( xD).

Co to programu to jego jedyny plus to w miarę dobre gui. A jeśli uważasz, że zrobienie kilku okienek i operacji na nich jest nie wiadomo jakim cudem to nie nadajesz się na to stanowisko.

"chciałbym przedstawić Wam program, który ma na celu pomóc nowym użytkownikom forum aby nie zakładali wielu bezsensownych tematów." - (tutaj moze troche hejtem zajedzie ale co mi tam) nie, chcesz po prostu być 'fajnym' bo potrafisz 'programować'. Jeżeli ktoś nie potrafi wejść do tematu - http://www.mpcforum....atnych-tematow/ - to zapewne pobierze twój pro program.

Ty nie masz kolan.

# Bawimy sie dotnetem bo lubimy , jesli tb sie cos nie podoba nie musisz komentowac. Wiem ze ty tez chcialbys sie bawic , ale widocznie cos stoi ci na drodze i musisz wszczynac hejt.

Opublikowano

Poprawiłem bug z pytaniami.

Teraz wszystko działa poprawnie.

1 post zaktualizowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...