Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Malo fps

I Need Moneeey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłącz wszystkie programy w tle (ipla, gg, skype itp.). Może masz zasyfionego kompa i przez to spada wydajność? Tylko w lol'u jest ten problem z małą ilością fps?

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu kupił nowego kompa ale to pewnie nie wchodzi w rolę. Wyłącz wszystkie zbędne rzeczy podczas grania i użyj programu CCleaner który usuwa zbędne pliki z twojego kompa.

Bądź dokup trochę ramu i lepszą kartę graficzną.

do6qfp.jpg

Opublikowano

@up

cos wiecej na ten temat tego programu?

on np usunie mi jakies pliki z pulpitu czy cos?

Usuwa pliki które są tworzone przez przeglądarkę/system/różne programy a są zbędne do funkcjonowania niby uważasz ze masz czystego kopma ale jak go użyjesz to się przestraszysz ile masz zbednych plików :P

do6qfp.jpg

Opublikowano

@up

cos wiecej na ten temat tego programu?

on np usunie mi jakies pliki z pulpitu czy cos?

1,5gb ramu mam

karta 256mb

No dobrze, ale coś więcej? Jaka grafika? Firma? Procesor?

Opublikowano

No to wszystko jasne.

Pentium 4 3 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 lub lepsza), 750 MB HDD, Windows XP/Vista

Wymagania potrzebne do funkcjonowania gry. A Ty masz za mało pamięci w grafie, pewnie na styk RAM-u, procek 2GHz. Trudno się dziwić, że mało fps-ów. ;>

EDIT:

W minimalnych jest procek 2GHz, a grafa kompatybilna z DrectX 9.0. Z tym, że musisz się liczyć z lagami. ;f

Opublikowano

Chyba że zostaje ci jeszcze OC :)

12234.png Nie gram w MMO typu MOBA ponieważ community jest negatywnie nastawione na słabszych graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...