Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Konkursy, a -%

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wziąłem udział w konkursie, wygrałem -15%. Z racji tego, że talony nie są już dawane, a mam -55%, to procenty mają mi przepaść? Widziałem spiny o talony, ale sądziłem, że chodzi tu o "-% za najszybszy status" itd. Nie po to brałem udział w konkursie i zająłem miejsce, żeby odejść z pustymi rękoma :O

Opublikowano

Wg mnie to jest chore, talony powinny być rozdawane. Jeśli się coś wygrało to i powinno się to dostać.

Opublikowano

Wymień -% na plakietkę, niektórym po znajomości dają, więc za -% tym bardziej powinni dać jeśli wygrałeś konkurs ^_^

Nie każdemu zależy na jakiś pixelach.

Imho te talony co zostały już rozdane powinny zostać. Tak samo te w których są one wymienione jako nagroda, a konkursy się jeszcze nie zakończyły.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie każdemu zależy na jakiś pixelach.

Imho te talony co zostały już rozdane powinny zostać. Tak samo te w których są one wymienione jako nagroda, a konkursy się jeszcze nie zakończyły.

Jeśli ktoś zna regulamin i go przestrzega to po co mu talon "heh", no ale co do tych rozdanych to racja prawo nie powinno działać wstecz -.-

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Why przesadzasz.

Przykładowo robię opowiadanie w konkursie WarZ DayZ i piszę je dłuższy okres, albo ktoś robi prace graficzną i ma dostać tylko -5% ?

10 i 15% to moim zdaniem dobre nagrody.

Ba... Powinno być nawet do wyboru czy np Gold Member czy - X %,

Opublikowano

Jeśli ktoś zna regulamin i go przestrzega to po co mu talon "heh", no ale co do tych rozdanych to racja prawo nie powinno działać wstecz -.-

Znać regulamin, a czasami jak to na człowieka przystaje go złamać to dwie inne sprawy.

Tutaj warna się dostaje nawet za pomoc,

wiem coś o tym...

@Up - pierd0lisz

@2x up - Racja..

Opublikowano

Moje zdanie na temat talonów/konkursów jest dość proste. Generalnie talony to złe zło, bo niektórzy wykorzystywali je do niecnych celów, takich jak np. spam. Ale jest też druga strona medalu. Jakby za każdy konkurs sypali Gold Memberami to nagroda straciłaby wartość tak naprawdę. A z kolei jak ktoś ma 0% na pasku to raczej nie przyda mu się -15%, bo nie ma z czego odjąć. Dobrze byłoby wymyślić jakąś alternatywę dla tych procentów, ale tak, aby nie było używania tego jak karty zezwolenia na spam/obrazę itp. itd. Opcjonalnie zwiększyć % warna za spam. Nie wiem...

Opublikowano

Talony zostały odebrane ponieważ użytkownicy nie potrafili z nich korzystać. Spamowaliście i czuliście się bezkarni (ja mam talon, nie mogę dostać %... serio?).

Poprzednie talony (już wygrane) zostają, jednak jeżeli ktoś miał ponad -10% w talonach (jak nie spamisz to i tak Ci to zostanie na dłuuugo) to minimalizujemy talon do -10%.

Powód? Ponieważ ktoś z np. -115% mógł nadal spamować i być bezkarny przez długi czas.

W konkursach nikt nie każe Wam brać udziału, jest ich tyle na forum, że zdobycie rangi gold member / blue member to nie problem.

Talony nie zostaną przywrócone do możliwych wygranych. O ile jeszcze poradnik może być wykorzystany do ściągnięcia % nawet jeżeli był napisany przed warnem to konkursy nie będą dawać takiej możliwości.

Poradnik się przyda komuś nawet za 2 miesiące, konkurs zostanie zapomniany po 2 ... dniach?

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...