Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Logowanie na LOL'a

Monkey103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj cały dzień męczyłem się aby zalogować się na LOL'a, nawet jak mi się udało to zaraz mnie rozłączało z pvp.net i nie mogłem nic zrobić, wpisywałem hasło, login po czym dałem zaloguj i i.... mogłem sobie czekać i czekać nic się nie dział tylko muzyczka z okna logowania sobie grała, czasami przestawała, a czasami pokazywało błąd (raz pokazywało że przekroczona czas oczekiwania, raz żeby napisać do supportu, a raz jeszcze coś innego). Jak udało mi się zalogować to praktycznie od razu pokazywało błąd żeby wysłać raport o błędach itp. Zapory systemowe, antivirus i wszelkie opisane powody lub rozwiązania na forum lola nie działają. Naprawianie loloa również, nic, może miał ktoś taki problem, może jest jakieś rozwiązanie tego tematu. Problem właściwie zaczął się dawno ale to były sporadyczne przypadki, ale jak dziś spatchowałem to przez cały dzień na lola zalogować się nie mogłem. [Proszę nie pisać postów typu napisz do supporu]. Mogę jeszcze dodać, że posiadam internet 5mb, przy próbach łączenia cały czas był stały tranfer oraz ping 30-50.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...