Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bron za NX

Cas93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Doladowalem sobie NXy za 50 euro, czyli aktualnie mam 50k nexonow.

Moje pytanie jest nastepujace: Jaka dobra bron moge sobie kupic na perma ? chodzi mi glownie o bron na krotki dystans, moze jakies SMG lub tez bron podobna do AUG lub tez G36. Posiadam juz p90tr na perma, ale ciezko mi sie nia gra.

Dodam jeszcze ze chcial bym zeby bron miala przyzwoite dmg i zeby byla celna.

Nie chce rowniez kupowac skrzynek, bo szansa to jeden na milion ze wyleci jakas dobra bron.

Czekam na wasze propozycje

Bywalec
Opublikowano

No to tak.

Nie ma broni o przyzwoitym DMG i celności.

W CA bronie dzielą się na Duży DMG i mała celność lub mały DMG i duża celność.

G36E i Aug należą do tej pierwszej grupy.

Jeśli chciałbyś jednak coś po środku to AK-74M było by czymś dobrym ewentualnie XM8 oraz M416N

A jeśli chcesz tą drugą grupę to M416 CQB lub Carbon 15 lub M6A2 SRT

A jeśli chodzi o SMG to polecam MP5 MOD ( przerobić na mark II ) lub CZ Skorpion Evo 3 A1

Mam każdą z tych broni poza AK-74M i M416N na perma i mogę ci polecić.

A te dwie których nie mam już " obrabiałem " i są na tyle dobre żeby w przyszłości znaleźć się na liście moich permów

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

CZ scorpion evo. Co do tr się z Tb zgodzę, słaby dmg ma i celność małą. A cz ? Szybka i celna. A co do ar to valkryia albo mk14 mod 0

674071459604241683421.gif

Bywalec
Opublikowano

UMP45 jest straszliwie wolne. Podobno da się tym grać, lecz ja sobie nie wyobrażam.

MP7 MOD. Według mnie MP7 za GP jest lepsze.

Za szybkie i za mały DMG

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

CZ Scorpion Evo A1

na bliskie kosa;0

albo kupuj myst-n może ORTHUS dropnie niby 70/70 w magazynku ale kilka s. ale według mnie i wielu graczy CA to najlepszy SMG'S w grze.

Opublikowano

Gietka szybko Ci się znudzi ale jest uniwersalna, ja bym Ci polecił M416 CQB lub Carbon 15, akurat zdarzyło się że kiedyś podniosłem Carbona, bardzo fajna broń. I spróbuj jeszcze sobie pograć M4A1, jak się nauczysz tym grać to żadna mapa nie straszna

Opublikowano

Z SMG jak chcesz ja bym brał UMP45 dobra broń tylko musisz ją trochę ogarnąć lub Evo strasznie szybka broń, ale DMG nie ma zbyt dużego.

Bywalec
Opublikowano

@UP

Ale to jest w lepszych proporcjach niż MP7 MOD

:D

Łatwiej kogoś zabić

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Ja osobiście kupił bym ak-74M. Za każdym razem jak go podnoszę to jestem tą bronią zachwycony. Najlepiej kup sobie na dzień i zobacz czy dobrze ci się z jakąś gra, bo kupisz i potem nie będzie ci się podobała.

Opublikowano

M4A1 Desert Warior + CZ Scorpion EVO jak ci zostanie to TPG1 pro lub KNT.

Mam taki zestaw juz od ponad roku, nie zaluje i jeszcze mi sie nie znudzil ;)

Naprawde polecam nie pozalujesz ;p

Pozdro ;)

Bywalec
Opublikowano

@UP ale po co kupować za nx to samo co za gp ?

Różnica między M4A1 a Dessert Warrior jest taka że można jedną na perma kupić :D

Tak samo jak G36E i Valkirie.

Te same statystyki

To już lepiej sobie kupić coś lepszego w statach.

Przykładowo Carbon 15 to taka lepsza M4A1

A XM8 taki lepszy G36E

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

moje typy to:

AR:MK14 mod 0/XM8/M6A2-SRT/FAMAS G@

SMG:CZ Scorpion evo 3 a1/MAGPUL/T-2

SR: TRG-41/DSR-1 Subsonic/M-200 Ghile

SG:M4 Super 90

UMP45 nie kupuj bo UMP SE jest za GP i jest o niebo lepsze

Opublikowano

Polecam Ci z AR XM8 - fajny celownik, szybko strzelny, dobry DMG a z SMG PP19 mod - 65 amo w magazynku, niezłe DMG, wbudowany celwnik Red-dot, dobra celność

43732994095951403159.jpg

Opublikowano

SMG - VB Berapi LP07 - niski spread, celne, niski recoil, łatwo ustrzelić banie

AR - low recoil Famas G2, duży dmg XM8

Bywalec
Opublikowano

Nieee Famas G2.

Niecelny na duże odległości.

Wiem, bo to mój 3 perm w życiu.

Ale za to nadaje się na różnego typu eli pro

Nie wiem czemu, ale zawsze go na eli pro biorę :3

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

No to tak.

Nie ma broni o przyzwoitym DMG i celności.

W CA bronie dzielą się na Duży DMG i mała celność lub mały DMG i duża celność.

G36E i Aug należą do tej pierwszej grupy.

G36E akurat ma celnosc jak niejedna snajperka+ zoom snajperski:) DMG - 45, więc nie za bardzo cię tu rozumiem. Po prostu trzeba się odzwyczaić od duszenia lewego przycisku full auto i liczenia na lotto... "ale to G36E jest niecelne !!!!"

temat:

z Ar: G36E Valkyrie - to samo co zwykle G36E, czyli kosa;) w dodatku sexy skin i możesz nabyć na perma

SMG: UMP45 - wg. mnie najlepsze smg - oczywiście nie licząc Doublów. Jak na smg szybkostrzelność nie jest najlepsza, ale przy takim dmg (38) nie jest to żaden problem, a wręcz pomaga ujarzmić recoil;) Niestety jak zwykłe UMP posiada to lekkie opóźnienie między wciśnięciem klawisza r a rozpoczęciem animacji przeładowywania.

pozdro

Bywalec
Opublikowano

@UP.

G36E ma przybliżenie, ale nie celność.

Zacznij strzelać G36E full auto i spróbuj kogoś trafić, a później spróbuj to samo zrobić z Carbon 15

W G36E kolimator " lata po całej mapie ", a w Carbon 15 bije ciągle w jeden punkt

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Bywalec
Opublikowano

Ale ja potrafię grać jedną i drugą grupą broni @_@

Mam G36E Valkirie, XM8-Spiders, XK-8 Tactical itd na perma xD

Ale zwyczajnie mi się lepiej gra tymi z mniejszym recoliem

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...