Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nieustające ciągłe crashe BFa3

Amok23111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Mam problem, otóż dzisiaj zainstalowałem sobie BF'a 3 i przy dołączaniu na serwer w multi po chwili gry, czasami od razu wywala mnie i pisze, że punk buster kicknal mnie za ,,no packed flow''. Oczywiście ponawiałem próbe połączenia i w końcu error zmienił się na taki Restriction : service communication failure PnkBstrA.exe. Czy ktoś moze wie jak rozwiązać ten problem??.Moja pierwsza gra na multi odbyła się bez zarzutu, a kolejna to już był crash i kick -.-. Próbowałem już zdezinstalować punkbustera, potem od nowa zainstalowałem. dodałem battlefielda i zrobiłem aktualizacje. Czekam na wasze propozycje rozwiązania tego problemu, bo już nie wiem na prawdę co mam robić. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ano właśnie. Kolega mi mówi to samo ,, za 20 razem ci wejdzie '' i jakoś nie wchodzi tylko zmieniają się błedy.... Istnieje już podobny temat napisany też kilkanaście minut temu, także chyba znowu jakiś bugg weszedł i niebawem większa ilość graczy to odczuje -.- .

Opublikowano

Próbowałeś naprawić bf'a?

PPM na bf'a -> napraw

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

Owszem próbowałem. Wyskoczyło okienko pasek standardowo przeleciał i wyskoczył komunikat, że wszystko jest OK ;]. Cały czas kombinuje z punkbusterem, lub to wina mojego routera Tendy -.-

Opublikowano

Jaja sobie robicie ? Proces PB PnkBstrA.exe ci nie rusza, zobacz czy masz go w menedzerze zadań.

Jeżeli nie to wejdź do usług i poszukaj tegoż procesu, dwa razy PPM i ustaw aby włączał się automatycznie.

Opublikowano

Mam wszystko zrobione tak jak mówisz. PnkBstrA.exe i PnkBstrB.exe ruszają automatycznie, są w procesach. Ustawiłem nawet ich priorytet na najwyższy, dalej jest to samo nie wiem poprostu co może być przyczyną. Dzisiaj udało mi się zagrać 1 mecz bez wywalania i potem od nowa same crashe.

Robiłem nawet test PB i wszystko na zielono, wszędzie ok tam gdzie trzeba ;/

Opublikowano

problem znowu się pojawił. Dzisiaj włączyłem kompa i od nowa to samo -.- nie nie wiem ale nie kupilem po to tej gry, żeby teraz kombinować. Problemem może być router bo to gówno to tenda w150d.... Disable Full Cone NAT- coś takiego znalazłem na stronce angielskojęzycznej, bo nie ma polskich wersji. Nie mam pojęcia co zrobić ani jak to odblokować bo nie moge tego znaleźć w ustawieniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...