Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zarobić 1kk dziennie? Lub mniej... ;)

Gość Teils2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm,pewnie są takie możliwości,lecz jeżeli chcesz zarobić 1kk+ to polecam sponsor pay masz tutki na forum wystarczy wyszukać.

Dodam,że mozesz jeszcze np chodzić na bazyle i dropić bronie,zbroje itp...też dobry zarobek,lecz najlepszy jest z hurtem..

kupujesz od graczy taniej o jakieś 5-10k i sprzedajesz drożej w zależności jaki to jest item,np piórka anioła itp.

Dzięki,myślę,że pomogłem :)

Pomogłem?

Zostaw Like, to nic nie kosztuje a mi pomoże :) 

Dzięki <3

Opublikowano

Resell - Kupujesz taniej sprzedajesz drożej proste i banalne.

Ładnie można też z niebieskich ziółek kasy nastukać bo stoją na NB za sztuke 6k = 99 ziół = 594k. Zioła dropią na każdym lvl szybko. Prawie nikt ich nie podnosi na kremie. Więc idąc możesz podnosić (jak będą)

Opublikowano

Polecam chodzenie na bb jeśli np. masz 2 postacie przynajmniej 40-99 lvl to chodzisz tymi 2 postaciami na bb i masz co najmniej 400-600k dziennie (oczywiście te postacie na 2 różnych kontach :) )

nostaleh.png
Opublikowano

Rób wszystkie sposoby zarobku jakie dasz rade, a napewno ci się uda zdobyć 1kk.

NP:

Dropisz piórka potem sprzedajesz w nb

Jeżeli będzie BB to zaloguj się na 2 postacie i zgarniesz kasę :)

Resell

W wolnym czasie idziesz na rajdy.

Jak ci się nudzi możesz pograć w gry minilandowe (zdobywanie FM)

Jak wgl nie masz co robić, a chcesz jakoś zarobić to sponsor pay.

Możesz też pomagać w CP za kasę lub poprostu za CP niech jakiś początkowy gracz da ci złote pióra (sztuka to 1k ale z nich można zrobić eliksiry doświadczenia).

Możesz pójść na glacę, podropić itemy i przy okazji probować zabić jakiegoś demonka :D

Zrobić nubka na reflinku po nosdolary i wbić mu 30lvl i zrobić 30cp a wszystkie przedmioty z nubka sprzedajesz (np. ziarna)

Kup jakąś fajną broń ale np. u na minusie to hazardujesz u teodora i jak ci zrobi na np. u7 to ulepszasz i sprzedajesz.

Spróbuj szczęścia i kup jakąś losową skrzynie i jak wypadnie ci coś fajnego to możesz sprzedać.

Zbieranie potów, kasy, materiałów na komecie.

Szukasz okazji jak gracz sprzedaje coś po atrakcyjnej cenie.

Tych zarobków jest naprawdę dużo, ale chyba wymieniłem te popularniejsze :D

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Polecam jak Krael wymienił sposób z FM. Skorzystaj z TuTa 20x5 w 5minut , zrób pare kont z 21lv+ , włączasz jakiegoś bota na tartak i szybciutko zbijasz duuze sumki. Ja osobiście na 2 postaciach (więcej nie mam) w chwile nabiłem 600k+.

wuo1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...