Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wyścigi a częsci

***Albercik***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem się zwrócić do Was z pytaniem:

Na jakim wyścigu najczęściej "Dropią" części ultra?

Mój samochód to Dodge Viper SRT10.

Części:

Silnik Zielone Pro 9-6-0

Doładowanie Beżowe Ultra 8-8-0

Przekładnia Czerwona Ultra 8-4-8

Zawieszenie Beżowe Profesjonalne 4-4-9

Hamulce Czerwone Ultra 0-0-17

Opony (chyba) Czerwone 3-4-6

Statystyki Wozu:

Prędkość Maks.=756

Przyspieszenie = 776

Prowadzenie = 340

Ogółem = 624

Opublikowano

części wypadają losowo i czy ma się 50 lvl czy 5 to tak samo wypadają. Nie ma toru na którym lepiej wypadają części!

Wszystko zależy od szczęścia!

Opublikowano

części wypadają losowo i czy ma się 50 lvl czy 5 to tak samo wypadają. Nie ma toru na którym lepiej wypadają części!

Wszystko zależy od szczęścia!

Im wyższy poziom tym większa szansa na lepszą część. Trasy nic nie zmieniają.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Im wyższy poziom tym większa szansa na lepszą część. Trasy nic nie zmieniają.

wcale poziom nie gra roli:

Pamiętajcie też, że kierowcy na wyższych poziomach nie tylko będą mieli większą szansę na wygranie części, ale także większą szansę na wylosowanie rzadkich części Ultra i Modyfikatorów Umiejętności!

cytat z forum ea:

http://forum.ea.com/pl/posts/list/193016.page

A co do tematu to zmień samochód na inny! Viper źle się prowadzi!

Opublikowano

Pamiętajcie też, że kierowcy na wyższych poziomach nie tylko będą mieli większą szansę na wygranie części, ale także większą szansę na wylosowanie rzadkich części Ultra i Modyfikatorów Umiejętności!

cytat z forum ea:

Sam Ci kiedyś to podsyłałem. Proszę Cię, przeczytaj to co zacytowałeś dziesięć razy i dopiero odpowiedz.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

peter711 sfajlowałeś, beneq ma rację, chociaż ja po wbiciu 60 lvla nie zauważyłem lepszego dropu, jedynie z tego co widziałem im więcej wyścigów na koncie tym większy drop. Ale nigdzie o tym nie piszą więc to tylko moje domysły i spostrzeżenia .

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Aha... Czyli to teraz zależy tylko od levela i szczęścia? Pamiętam jak grałem z kolegą to była taka trasa (ale już wycofali nie wiadomo czemu), na której trafiały się fajne części. Nie pamiętam jak się nazywała, ale była położona na północnej części mapki z NFS Carbon.

Opublikowano

Zalezy tylko od lvl, a nie trasy. Dropia losowo, wiec nie mozna tego przewidziec x(

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

cytat z forum ea:

A co do tematu to zmień samochód na inny! Viper źle się prowadzi!

Mi tam się Viperem fajnie jeździ, mimo, że ma takie słabe prowadzenie :) I tak przeważnie ścigam się w Dragach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...