Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]BUFF Dariusa

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy to prawda, ze Darius przeszedł, lub przejdzie bo mi tylko kolega mówił, że będzie miał większy dmg z ulta, ale w passywce będzie 10 stacków?

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Oni o tym nie wiedzą ale lol na tym straci darius będzie teraz przez sorake ciśnięty

Opublikowano

Ulti bedzie waliło zwykłe dmg z nie true

I na chuj ludzi w błąd wprowadzasz? Jeżeli wejdzie to, co planuje sobie Riot, to ulti będzie miało nieco zmniejszony bazowy DMG, stacków będzie 10 i będa one przeskakiwały na wszystkich rywali w pobliżu

2d82fcx.jpg
Opublikowano

kurde czemu nie buff twitcha wiem ze niezla kosa ale ostatnio na pente musailem 3 skille uzyc zal riotu jak tak championa mozna oslabic mam nadzieje ze zbufia moja kose <33

Opublikowano

a no kolego ided do chlaściaka do studia SINEP w Poznianiu, jacek ma uzdrawiające ręce wiec serdecznie zapraszam na głęboki relaks, w szczególnie te zimowe wieczory ^^ ale mnie plecy bolą od kompa dobra bo nie mam czasu na te przelewki zegnam ozięble

Opublikowano

up

ech niewiem, piniadza w domku niema bo ostatnio ojciec lodowke naprawial i niedosc ze nienaprawil to jeszcze pol domku zalal :/ jak bede chcial masaz to moze babka mi zrobi :>

Opublikowano

ta niełykam :D mi to babka nie robi masażu tylko pyry każe obierąć w chałupie.. stary musze o 6 rano krówsko wydoic bo pateczki na śniadanko bym ochędorzył ^_^ ale mam chętke na twarożek z końskiej spermy hehe :D

Opublikowano

raz to sasiad zbyszek drzi od chalupy zostawil otwrte i moj knur jedrek wbil mu na izbe i niezly burdel zrobil pozniej kase za stary dawac musialem xD matka tak mnie sprawa ze do dzIsiaj to przed kompem stoje a nie siedze

Opublikowano

Tak, darius będzie miec buffa.

Przywrócą mu 1k true dmg z butami na 6 lvl z ulta, bo jak teraz wali 500 to jest za mało i jak jakiś streamer gra i narzeka to pisze do riotu i oni to od razu zmieniają.

Poza tym zwiększy się range Q i będzie miało przeliczniki troche większe, E będzie przyciągać ludzi spod Barona do twojej fontanny, a W będzie jako 3 aa żebyś nie musiał się męczyć ze stackowaniem krwawienia.

Ps. potwierdzone info

Opublikowano

@Up

A ja jeszcze słyszałem, ze ulti ma być od 1 levela, nie zabierać w ogóle many, i regenerowac się nawet jak nikogo nie zabije, ale w wyborczej to czytałem, więc wiesz, nie wiem czy to prawda.

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...