Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] blast

ElortGhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto walic punkty w bs czy jest on mocny i dobry na 5 poziomie jak mozna to uzasadnienia z filmikiem

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Nie wiem czy pomoże Ci ten filmik, ale wiedz, że po leczeniu warto ładować w Blasting Strike, bo obrażenia ma bardzo duże jak walniesz kimś o ścianę, ponadto takim blastem możesz wywrócić czołg do góry nogami, co bardzo ułatwi Ci grę na soldierze.

Opublikowano

Najlepiej max w leczenie potem max w gs bo napewno sporo większe obrażenia zadaję a potem dopiero w bs albo pół na pół

Opublikowano

Najpierw w CM, a potem możesz maxowac BS.

Na 5 poziomie jest to dobre, bo możesz z łatwością wywrócić czołg, co na 1 poziomie BS jest problemem.

Możesz też daleko odrzucić przeciwnika.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Najlepiej max w leczenie potem max w gs bo napewno sporo większe obrażenia zadaję a potem dopiero w bs albo pół na pół

Najlepiej po medyku pakować w blasta.

Jeszcze nie widziałem solda, który nie ma blasta na 5. (Oczywiście na 20lvl+)

@edit sorry za błąd - myślałem , że GS to płonące pociski.

Opublikowano

Czy warto walic punkty w bs czy jest on mocny i dobry na 5 poziomie jak mozna to uzasadnienia z filmikiem

Warto, jest mocny i dobry na 5 poziomie.

Opublikowano

Tak jest mocny na 5 poziomie ale lepiej na początku zwiększyć medica później to zależy od gracza blasta czy gs

11793260_452992293.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...