Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary wyjadacz pyta...

Veneficium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

nie będe się rozpisywał więc napiszę krótko.

Czy istnieje jeszcze choćby jeden serwer, na którym nie ma botów (jesli od biedy są to po przekazaniu dowodów są automatycznie banowane).

Chciałbym zagrac w silka jak dawniej. Zbierało się w party i przyjemnie expiło, miło spędzało się czas na jobach itp.

Pewnie dostanę warna, ale trudno, Wkurwia mnie to już ! Nie mogę nigdzie zagrać w silka jak kilka lat temu...

Ile to już się naczytałem wypowiedzi dzieciarni, która mówiła, że silk to tylko boty, co za debil grałby bez bota itd.

Dawniej w tej grze nie chodziło o to, żeby odpalić bota i g. mnie obchodzi co się dzieje z tą postacią. A jak wpadnie sos to jaki to ja jestem koxu..

Chodziło o dobrą zabawę ze znajomymi bądź samemu. Teraz może i się znajomi spikną w party, ale tylko po to by 5 minut później odpalić bota i mieć na wszystko wy....ne.

Nie bede więcej żali wylewał w tym tremacie.

Ponowie więc pytanie.

Czy ktokolwiek zna taki serwer? Czy można gdziekolwiek zagrać w silka jak kilka lat temu?

Prosze o odpowiedzi.

Pozdrawiam

Vene

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Grzesyo - jeśli nic się nie znajdzie innego to może wejdę, ale mi chodzi bardziej o serwer od zera z niskim rate.

Taki serwer, na którym np pogram po pracy 2-3 godzinki wbiję kilka lvli samemu badź w party. Może na joba pójdę i tyle. Nie lubię serwerów z high rate. Mimo wszystko dzięki za odpowiedź wam obojgu.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Z tego co wiem nie ma bota pod Creddy, ale jest pvp więc nie za bardzo w pt idzie pograć, ale za to nieźle rozwinięty job jest:

http://pvp.creddyonline.net/

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Jezeli wogole znajdziesz taki serwer z niskimi rate i bez bota to bedzie tam max 30 osob ^^ w tym polowa afk. http://mythonline.eu/ Serwer na plikach SRO-R milo tam sie gra bez bota. Raty nie sa takie niskie ale w tydzien grajac kilka godzin dziennie nie wbijesz max lvl'a. W tej chwili 74 osoby online. wczesniej bylo tam ponad 200

Opublikowano

Bardzo chętnie wejdę na te 2 serwery co podaliście. Mała liczba osób jest do przełknięcia (( na większości serwerów 200-300 online z czego 85% to boty) tak więc nie jest tak źle:)

Czekam na wypowiedzi innych graczy .

Pozdrawiam

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...