Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić ?

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Powiem szczerze że sam już zgłupiałem i nie wiem co zrobić...

Grałem na PLu na s26 szmanem hellerem i mam teraz 43 lvl biolog oddany prawie (3ks klątw zostało) szate słońca +7 2k hp kd +3 buty 1,5k hp i jesionka +9 do pvp oraz 105kk a skille przywołanie M8 leczenie m5 i chciałem zagrać na Metin2 SG również hellerem wcześniej zamienić te yangi na PLu za yangi na SG i wbić za to przywołanie i leczenie na G (w ciągu 2 miesięcy bym się wyrobił)

Do pla zniechęca mnie to że ciężko mi się tam zarabia (jest tyle ludzi że znalezienie metka to jest coś niemożliwego nie mówiąc już o zabiciu go samodzielnie) ale znowu gra tam tyle osób że będzie z kim toczyć pvp a do hellera nikt nie podejdzie :D

A na SG się łatwo zarabia, eventy są tam niesamowite ale znowu gra tam mało osób a mi w 90% zależy na pvp

Na sg też mi się łatwiej expi bo mam wrażenie że jest tam lepsze expo (przy 65 lvlu bijąc 2 grupki w v2 wbicie lvla to lekko ponad 1h)

no i co ważne mogę tam spokojnie grać na 2 kontach (expić z buffkiem) i mi nie laguje a na PLu mam problem z samym wejściem na 2 konta bo kicka mnie niesamowicie nie mówiąc już o ogromnych ścinkach które nie pozwalają expić :(

Jak myślicie gdzie grać i dlaczego ? Jak już macie nabijać posty to chociaż z uzasadnieniem dla serwera

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Oba servery, są dobre nie będa obrażał naszego Polskiego Globala bo na prawde jest bardzo dobry... Teraz na PL'u mają byc łączona servery, jeżeli tak bardzo zależy ci na PvP to radze ci tam zostać, bo na pewno gra ci sie nie znudzi. Odnoscie tych lagów, to jak będizesz grał to powyłanczaj programy typu gg, skype, steam itp. i troszke syfu trzeba się pozbyć... :)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Jeśli przeszkadza Ci ilość osób na serwerze - zmień go (mówię o przejściu z s26 na np. 20). Dla mnie zawsze najlepsza gra toczyła się do 40lvl'a i myślę, że zaczęcie gry od nowa to w twoim przypadku dobry pomysł. Sprzedaj postać, yangi i np. zainwestuj w nową postać na nowym serwerze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...