Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Paraliżujące lagi w lolu

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chce tylko zapytać się czy spotkało was to samo. Wchodzę do gry 2 minuty po wszystkich. gdy uda mi sie już wbić to na dzień dobry mam takie lagi że nawet nie mogę chodzic. pochodzę od spawna do towera czekając aż sie gra odlaguje. gdy jest w miarę stabilnie idę na bota. gdy uda mi się podejść do przeciwnika to mega lag i FIRST BLOOD.

też tak macie po ostatnim patchu czy po prostu zasyfiłem sobie kompa?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

też tak mam tylko że mi spada aż do 5 fps i robi się czarny ekran po 2 sekundach ;/

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

też tak mam tylko że mi spada aż do 5 fps i robi się czarny ekran po 2 sekundach ;/

Tutaj chodzi o ping nie fpsy.

To jest wina twojego łącza internetowego .Moze masz z orange , plus lub jakis radiowy ? ;)

Opublikowano

Tutaj chodzi o ping nie fpsy.

To jest wina twojego łącza internetowego .Moze masz z orange , plus lub jakis radiowy ? ;)

Bullshit, wchodzi 2min po wszystkich, rozumiem że fpsy bolą. Ja nic podobnego nie mam, wina kompa

PS podaj parametry pc

Opublikowano

jedynym rozwiązaniem jest ochłodzenie naszej maszyny kiedy jest w temperaturze wrzenia. Co robimy? to proste. Jest zima temp. na minusie wychodzimy na dwór, najlepiej jak jest ciemno i mało ludzi, obok jakiegoś tesco bo to musi być miejsce zaludnione, żeby była adrenalina że ktoś nas zobaczy. No przechodząc do rzeczy : wychodzimy na dwór wyjmujemy naszego peniura i biegamy z nim na wierzchu skacząc żeby nam latał jak pojebany i kiedy się już ochłodzi wracamy do domu. Odpalamy brazzersy i przywracamy naszej maszynie odpowiedni stan, Pozdrawiam zawsze działa !!!

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Up no i ty myślisz, że jesteś zabawny? :/ Jak masz słaby pc to zastosuj się do tego tematu www.mpcforum.pl/topic/714015-tut-jak-zwiekszyc-ilosc-fpsow-w-league-of-legends/

Opublikowano

To trochę update trochę komp. bo nowy update wprowadził jak widać obciążenia kompa.

76561198033711010.png

Opublikowano

FPsy umnie

właczy się gra po załadowaniu 1s. 25 fps 2s. 47 fps .3s. 60 stałe fps tak ja mam

s-sekunda

Opublikowano

2x2.5 ghz

3gb RAM

na takiej maszynie zawsze wyciagalem 60 fps i nawet w największym tf nie miałem lagów

Opublikowano

ja tez tak mam 1,8 ghz, 1gb ramu, jak wchodze gdzie minuta-minuta dwadziescia, szybko kupuje ide na linie majac 10_15fps, potem moze wzrosnie do 30_40 to jakos daje rade, ale na midzie czasami mam lagi

Opublikowano

Panowie to nie wina komputera:)

Jeżeli masz 60 - Ruszasz sie i gdzieś i masz 15 - To świadczy o LOLu, LOL jest wspomagany przez Adobe AIR - Zalecam Update Adobe Air to raz

a 2 . Jeżeli nie pomoże to repair LOLA

Dlaczego? Kumpel ma 4x 3.0 - Karta 2 GB , 10 Mbps net i FPS na początku gry mu spadały do 15 gdy był TF albo co, Ma to związek z teksturami, albo poprostu serwer przeslał kilka błędnych pakietów i dlatego czasami się sypie :) Naprawił i nie ma problemów (Miał kłopot od momentu Patcha z ZEDem.)

Spróbujcie i dajcie znać czy cuś dało :)

43242342423.jpg]
Opublikowano

@2up

na takim zlomie to się nie dziwię, mam taki problem od kilku dni, normalnie lol mi chodzi płynnie

Opublikowano

Może podałbyś jeszcze kartę graficzną, żeby było wszystko jasne. Pousuwaj te programy, których nie potrzebujesz i przeczyść komputer i rejestr Cleaner'em i sprawdź, czy jest to samo. Ew. przeinstaluj Lola lub naprawa pliki, bo może wina leży po stronie klienta.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@up

wypierdalaj to mój temat.

to nie ma nic do karty, ludzie nauczcie się czytać, skoro cały czas wszystko działało a teraz nagle nie to chyba nie wina karty.

Opublikowano

@refresh

Mowa końcowa:

Co się okazało? Wchodzę przed chwilą do Ccleanera. I co widzę? 1 gb ramu. Komputer off, śrubokręt w dłoń i rozkręcam kompa. Wyciągam kości i wkładam odwrotnie. Teraz pokazuje 2 GB. Czyli jeden slot poszedł się jebać. Kierunek allegro -> płyty gówne.

Dzięki za zainteresowanie tematem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...