Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Które Pliki 2010 Są najlepsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie wiem które pliki są lepsze pod serwer więc stawiam ankietę proszę o szczerą wypowiedź jak się nie rozumiesz to nie oddawaj głosu każda rozsądna odpowiedź otrzymuje lajka proszę wymieniać bugi,błędy,niedoróbki,czegoś brakuje ja podam przykładowy : brakuje pliku make

Jeśli zły dział proszę o przeniesienie niech ta ankieta postoi do 19.01.2013r do godziny 19:00 proszę nie zamykać

;)

Opublikowano

Zrób tak jak team Albatona. Znajdź jakiś pro serwer, wpierd** sie i wyciągnij pliki serwerowe. A tak na poważnie czyste Schittset'a są najlepsze, co prawda trzeba spolszczyć (niemieckie) ale się opłaca ;>

Down: Jak chce na Hamachi to Kociołka są dobre (VDI), ale jak na dedyka to musi mieć w .tar

footer_logo.png

Opublikowano

Zrób tak jak team Albatona. Znajdź jakiś pro serwer, wpierd** sie i wyciągnij pliki serwerowe. A tak na poważnie czyste Schittset'a są najlepsze, co prawda trzeba spolszczyć (niemieckie) ale się opłaca ;>

Haha a czemu raczej te polecasz? wypisz mi powód :D

Opublikowano

Haha a czemu raczej te polecasz? wypisz mi powód :D

Bo som koloroffe <3

Są czyste, robisz praktycznie wszystko sam, a nie robisz na gotowcach..

footer_logo.png

Opublikowano

Druga opcja wg. mnie lepsza, jednakże jak powiedzieli moi poprzednicy : ta para plików jest nadzwyczajnie podobna.

Opublikowano

Pliki serwerowe to tak na prawdę jeden gejm. Układasz go w odpowiednią strukturę katalogów, przykładowo:

/home/metin2/gam

-auth

-db

-channel1

-channel2

-channel3

-channel4

-logs

-locale

-share

i to wszystko.. A bugi, problemy, etc..? Zależy w 90% od właśnie tego nikczemnego "gejmu" ._.

50596142255057180250.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...