Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Problem ze skinem

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdy próbuje wgrać skina do minecrafta (pirat) i gdy zmieniam nazwe zdj. na char.png i wrzucam to do .minecraft / bin / mob/ i podmieniam mam takie cos char.png i char.png.png ;/ a jak zrobie że char.png zmienie na x2.png i potem wkleje ten z pulpitu i zmienie na tak jak było to na serwie widze mojego skina oraz wszystkich na serwie z moim skinem a tak nie chce;// Dam zdj jak to wygląda. Prosze o pomoc.post-829183-0-89247300-1358529850_thumb.jpg

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Masz wyłączone pokazywanie rozszerzeń ;)

Musisz nazwać plik poza winrarem char (bez .png) i wtedy wrzucić i podmienić :)

@edit

Przepraszam, nie zrozumiałem. ;) Myślałem, że nie widzisz skina

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Niestety zrobiłem jak kazałeś weszło ale nadal mam tak że widze innych w moim skinie ;/ dam zdj jak to wygląda. Na obrazku widać że rękaw i głowe ma takie samo jak ja a gdy sciągnie całe eq to tez ma mój skin ;/

post-829183-0-79884600-1358534230_thumb.png

Opublikowano

Ale mi chodzi o to co zrobić żeby na innych członkach gry nie było moich skinów bo zeby inni widzieli mojego skina to wiem że premium.

Opublikowano

Temat do zamknięcia poszukałem poradnik na yt wystarczyło pare plików i widze inne skiny moich kolegów na serwie :) Thx za odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...