Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe BMW ze strony NFS WORLD.

Thoose

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , na stronie nfs world jest napisane , że trzeba zaprosić znajomych do gry , aby otrzymać BMW Z4 NFSW EDITION . I chciałbym się dowiedzieć co dokładnie trzeba zrobić ? Zaprosiłem sześciu znajomych z fejsa i nic nie dało :P

Opublikowano

No chyba się mylisz . Kolega zarejestrował nowe konto i nic mi to nie dało . Cały czas jest napisane ,ze 0 znajomych do mnie dołączyło ...

Edit. Chyba ,ze musi minąc jakis czas , aby to się zaliczyło .

Opublikowano

No chyba się mylisz . Kolega zarejestrował nowe konto i nic mi to nie dało . Cały czas jest napisane ,ze 0 znajomych do mnie dołączyło ...

Edit. Chyba ,ze musi minąc jakis czas , aby to się zaliczyło .

Nie jestem pewien ale zgaduję, że muszą osiągnąć jakiś poziom, najprawdopodobniej 2. Choć z tego co kojarzę teraz za zaproszenie trzech dają naklejki.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć co dokladnie trzeba zrobic żeby zaliczyło . Autko mi się przyda ;) Jak ktoś dostał ten wózek to proszę pisać ;)

Opublikowano

Nie zwróciłem uwagi, że zmienili. Żeby dostać musisz zaprosić 3 znajomych, którzy muszą zarejestrować się i dobić 2 poziom. Od tego momentu mogą ścigać się z Tobą i dlatego wtedy dostaniesz nagrodę. Tak wyczytałem w dyskusji z oficjalnego forum, mogę coś źle interpretować ale jest to raczej pewne.

Ciekawe, że dają samochód na zawsze. Swojego czasu dawali jedynie do wypożyczenia.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ile trzeba zaprosic znaj. aby dostac to autko? ;)

Trzech.

Opublikowano

Zapraszasz z fejsa i po tym kolega się rejestruje wchodzi w grę tam ma ten pierwszy wyścig lub 2 lvl wychodzi potem z gry a ty masz jako 1 znajomy.

Przecież sobie możesz 3 konta na fejsie założyć i 3 emalie i masz :)

Opublikowano

Nie trzeba nawet 3 kont na fejsie . Robisz jedno konto na fejsie na które wysyłasz te zapro i po prostu rejestrujesz nowe konta na worldzie z tego samego konta na fejsie . Sam tak robiłem .

Temat można zamknąć.

Opublikowano

Nie czytałem co inni pisali...

Zapraszasz 3 osób oni się rejestrują wbijają 2-3 lvl i dostajesz auto.

Tylko ono chyba nie jest na zawsze nie wiem jak jest teraz.

Szczerze szkoda fatygi...

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Nie czytałem co inni pisali...

Zapraszasz 3 osób oni się rejestrują wbijają 2-3 lvl i dostajesz auto.

Tylko ono chyba nie jest na zawsze nie wiem jak jest teraz.

Szczerze szkoda fatygi...

Kiedyś dawali M3 na 3 dni za każdego jednego.

to autko jest na zawsze?

Tak, na zawsze.

ZAMYKAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...