Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie eq wystarczy na wybocenie 30levela?

KaeN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuje 5 bodzi nie obchodzi mnie czy ktos mnie zreportuje czy nie musze dostac bodzie i ulepszyc eq i nie wiem teraz jakie eq potzeba od 1levela do 30 na dzikusy bo mam 60kk kasy wiec moge sobie ulepszyc ale nie wiem co bo nie bede jakis swoich itemow przenosil by bana nie dostac.. i nie wiem wiem ze buty niezaleznie od + daja +1defa i co wystarczy eq na mentala mnisia+6 tradycjak+6 bojowa+6 miecz 5lvl +6 ? sam nie wiem a nie chce wydawac niewiadomo ile kasy jak i tak bana dostane a musze szybko raz dwa jelonka na +9 zrobic um 15 kd woj+4 i szybkosc zaklecia+4 mam go na +4 narazie i musze szybko ulepszyc wiec pomozcie mi powiem jeszcze ze uzywam metin2mod.tk tego moda kamera ze glownie nie bede bil z hitow tylko waithack bije za mnie potwory i mam speed hack wiec to tez zmienia sytuacje niz bicie levela bez czitow

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Do 18 mnisia, bojowa tarcza, tradycyjny hełm oraz mieczyk na 5 lvl+6 (wszystkie itemy+6), na 18 tygrę oraz stożkowy/pajęczą włócznię +6 i styknie takie ;)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Tak jak wyzej Spaxor napisal.

Lub wbij sam 18 lv zaloz pajecza +6, tygrysie +6, oraz caly podstawowy ekwipunek +6 i gitara.

Opublikowano

Heh sam tak robię tylko ze na większa skale, i ci powiem ze 5 bodzi ci na 99% nie starczy, ja bym radził co najmniej 3 takie postacie, bo nie dasz rady na 9 ulepszyć. Noo chyba ze będziesz miał mega farta ;p

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Jak używasz KamerModa to nie ma sensu marnować Yang na EQ+6. Wystarczy +5.

Mnisia, tarcza, pajęcza włócznia, tygrysia zbroja, lwia zbroja i srebrny miecz. To EQ Ci wystarczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...