Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot skrzynki

patrycjau10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś dał info, że został wgrany system, który sprawdza ilość spędzonego czasu na mapie.

Na boxy i tak nie opłaca się ustawiać, bo po godzinie latania już są mniejsze zyski niż normalnie.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Ktoś dał info, że został wgrany system, który sprawdza ilość spędzonego czasu na mapie.

Na boxy i tak nie opłaca się ustawiać, bo po godzinie latania już są mniejsze zyski niż normalnie.

Znaczy jak mniejsze ?? zmiejszyli nagrode ze skrzynek??

Opublikowano

Znaczy jak mniejsze ?? zmiejszyli nagrode ze skrzynek??

Im więcej boxów zbierzesz tym nagroda Ci maleje.

Ktoś mówił, że to działa im dłużej zbierasz ale jest to błędne info bo to jest ogarniczenie na ilość zebranych.

Opublikowano

Im więcej boxów zbierzesz tym nagroda Ci maleje.

Ktoś mówił, że to działa im dłużej zbierasz ale jest to błędne info bo to jest ogarniczenie na ilość zebranych.

no ok .. thx za info

Opublikowano

pierdolenie o szopenie z tym czasem na mapach mam kilka kont i chyba z 2 latały 24/7 na jednej mapie i 0 banów czy cuś jedno nawet ma nick pukacz ;D

1.jpg

Opublikowano

Najlepiej po prostu ustaw na alieny+boxy i bana powinieneś nie wyrwać ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

A mnie ciekawi że nawet dziś bez eventu KBot od czasu do czasu widzi i zbiera boxa zielonego ( normalne są żółte a zielone to sun boxy itp.) czy ktoś wie o co kaman ? czy to nie jakaś podpucha ze strony BP ?

PS

by nie było spamu mowa tylko o boxach ( nie booty czy cargo )

Opublikowano

Ja tam powiem ze na X-5 w ciągu 3 godzin 9k z resztkami uzbierał :) na boxach a nieraz tez mało zależy czy inne firmy robią łowy :D ja specialnie zmienilem firme na najmniej zaludnioną zeby bocić :D

Opublikowano

A mnie ciekawi że nawet dziś bez eventu KBot od czasu do czasu widzi i zbiera boxa zielonego ( normalne są żółte a zielone to sun boxy itp.) czy ktoś wie o co kaman ? czy to nie jakaś podpucha ze strony BP ?

PS

jeżeli zbiera zielonego boxa to najprawdopodobniej jest to "HoneyBox" mogą go zebrać tylko boty normalni gracze go nie widzą jest to baaardzo stary sposób żeby wyłapywać boty ;)

killalllogo.jpg

Opublikowano

jeżeli zbiera zielonego boxa to najprawdopodobniej jest to "HoneyBox" mogą go zebrać tylko boty normalni gracze go nie widzą jest to baaardzo stary sposób żeby wyłapywać boty ;)

Pierdolenie ... te super niewidzielne boxy nigdy nie istniały . Był to wymyślony Fake. Jakoś jak był jeszcze boxybot latałem nieraz po 24/7 na 3-4 kontach i każde do dzis lata .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Pierdolenie ... te super niewidzielne boxy nigdy nie istniały . Był to wymyślony Fake. Jakoś jak był jeszcze boxybot latałem nieraz po 24/7 na 3-4 kontach i każde do dzis lata .

też latałem boxybotem na kilku kontach i teraz mam tylko jedno ;)

killalllogo.jpg

Opublikowano

PS

Gdybyś czytał moje forum to byś zauważył temat, w którym napisałem, żebyście wyłączyli kbota z bonusboxów i przerzucili się na alieny (albo w ogóle go nie używali).

Otóż Ibot został zaktualizowany do wersji 4.95, ponieważ wersja 4.94 nie miała zaktualizowanych HoneyBoxów, więc Kbot 6.94 nadal te HoneyBoxy zbiera.

Dlatego każdy, kto używa Kbota 6.94 (odkąd wyszedł) na boxach, ma sporą szansę na wyłapanie bana.

EDIT: dopiero teraz zauważyłem, że wyszedł Kbot 6.95, więc problem zażegnany. Jednak nadal jest baaardzo możliwe,ze wszyscy, którzy używali Kbota i Ibota w wersji x.94 mogą dostać bana. HoneyBoxy to najstarszy sposób na bociarzy... No ale też dlatego jest cień szansy, że tego sposobu już na wychwytywanie botów nie używają ;)

Pierdolisz to ty głupoty. HoneyBoxy były (i nadal są) w grze zanim zacząłeś grać.

Zbanowany za reklamę... No cóż - taka praca :)

Opublikowano

Nie pierdol głupot , bo gdyby było .. to dawno bym bana mial bo ja 22 godz dzienie napierdalam .. bez przerwy albo nawet 24

A po za tym nawet niech sie ten jebany admin lata .. to jebie go bede krecil lordakie mu przed oczami , jebany burdelpoint -.-

Opublikowano

Nie pierdol głupot , bo gdyby było .. to dawno bym bana mial bo ja 22 godz dzienie napierdalam .. bez przerwy albo nawet 24

A po za tym nawet niech sie ten jebany admin lata .. to jebie go bede krecil lordakie mu przed oczami , jebany burdelpoint -.-

A może by tak ograniczyć język wulgarny wśród użytkowników ?

Ciekawy jestem czy jak idziesz na ulicy to co drugie twoje słowo to wulgaryzm.

Są tacy co nie koniecznie chcą czytać twoje nieprzyzwoite posty.

Opublikowano

Kamyk, widzę że zmieniłeś zdanie na temat honeyboxów, parę dni temu twierdziłeś że na 100% ich nie ma ;D

@topic

No to teraz już całkiem nie opłaca się zbierać boxów. Nie dość że limit na zbieranie to jeszcze honeyboxy ;/ Ahh pamiętam jak wcześniej można było wyciągać po 7k/h uri na boxach ;/

reklama

Opublikowano

Kamyk, widzę że zmieniłeś zdanie na temat honeyboxów, parę dni temu twierdziłeś że na 100% ich nie ma ;D

@topic

No to teraz już całkiem nie opłaca się zbierać boxów. Nie dość że limit na zbieranie to jeszcze honeyboxy ;/ Ahh pamiętam jak wcześniej można było wyciągać po 7k/h uri na boxach ;/

I dopiero teraz zauważyłeś, że są ?

Jak nie było limitu to ludzie normalnie boxy zbierali i nikt się żadnymi honeyami w kbocie/ibocie nie przejmował a teraz nagle sprawa to tak wielki probelem..

Nie rozumiem waszego myślenia.

#down:

Zależy co spokój u Ciebie oznacza.

Honeyboxy były od początku tej gry..

Opublikowano

I dopiero teraz zauważyłeś, że są ?

Jak nie było limitu to ludzie normalnie boxy zbierali i nikt się żadnymi honeyami w kbocie/ibocie nie przejmował a teraz nagle sprawa to tak wielki probelem..

Nie rozumiem waszego myślenia.

ale w kbot i ibot była zabezpieczenia żeby bot nie zbierał tych honeyboxów a w wersji 6.94 nie dali tego i bot je zbierał

killalllogo.jpg

Opublikowano

ale w kbot i ibot była zabezpieczenia żeby bot nie zbierał tych honeyboxów a w wersji 6.94 nie dali tego i bot je zbierał

Otóż Ibot został zaktualizowany do wersji 4.95, ponieważ wersja 4.94 nie miała zaktualizowanych HoneyBoxów, więc Kbot 6.94 nadal te HoneyBoxy zbiera.

Dlatego każdy, kto używa Kbota 6.94 (odkąd wyszedł) na boxach, ma sporą szansę na wyłapanie bana.

Nie były zaktualizowane.

HB zawsze były i będą.

Opublikowano

A może by tak ograniczyć język wulgarny wśród użytkowników ?

Ciekawy jestem czy jak idziesz na ulicy to co drugie twoje słowo to wulgaryzm.

Są tacy co nie koniecznie chcą czytać twoje nieprzyzwoite posty.

Masz problem to nie czytaj.. , a nie szczekasz mi tu -.-

Potęga dzieci nie zna granic -.-

#Topic .. bocic bocic i jeszcze raz bocic 24 a nie sie boicie o konta , kbot 40 zł -.- , dostaniesz bana 40 zł znow wydasz to chyba nie zbiedniejesz?

Opublikowano

@topic

Mój błąd :D po prostu są inaczej w kodzie pokazane niż kiedyś i się zagubiłem.

Opublikowano

Pierdolicie, HB nie było od początku. Te gówna, to był pierwszy sposób na walkę z botami, i został wprowadzony po tym jak wyszedł nowy client ( na starym nie dało się napisać bota)

HB poprostu nie są zaktualizowane w tej wersji ibota(dodatkowo zielone skrzynki da się chyba zobaczyć OS)

Opublikowano

Pierdolicie, HB nie było od początku. Te gówna, to był pierwszy sposób na walkę z botami, i został wprowadzony po tym jak wyszedł nowy client ( na starym nie dało się napisać bota)

HB poprostu nie są zaktualizowane w tej wersji ibota(dodatkowo zielone skrzynki da się chyba zobaczyć OS)

Czyli to, co mówiłem. Jak co to zmieniają się one co 1-2 miesiące i aż dziwne, że twórcy Ibota pominęli ich aktualizację...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...