Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

video tut sv_cheats 1, no smoke, wiremodel+wallhack cheat engine,box esp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no smoke

czesc 1

czesc 2

pokazuję jak zrobić wiremodel i wallhack w jednym ,takich tutków jest pełno w necie wiec nic nowego nie odkryłem ale przyda sie nam to do stworzenia pozniejszym czasie memory hacka css ale po kolei.

wiremodel+ wallhack

box esp

chcesz nauczyc sie programowania czitów do swojej ulubionej gry?? zapraszam na stronke xxx zostan koderem hacków do gier!!! wszystko za darmo są tutki video i krok po kroku co i jak.. uwaga zlamiesz kazda gre!!!!!! tylko troche silnej woli a jak nie umiesz po angielsku to uzywaj przegladarki chrome automatycznie przetumaczy baw sie i publikuj czity tutaj

Opublikowano

Nieźle. Sam to odkryłeś czy jednak ktoś Ci w tym pomógł? Słyszałem, że ktoś w CheatEngine opracował zmianę tekstur na przezroczyste co oznacza wall hacka. ;-) Łap like'a.

Opublikowano

Nieźle. Sam to odkryłeś czy jednak ktoś Ci w tym pomógł? Słyszałem, że ktoś w CheatEngine opracował zmianę tekstur na przezroczyste co oznacza wall hacka. ;-) Łap like'a.

wiesz.... zrobiłem ten tutek bardziej dla laików i aby zachęcić innych do zabawy w grzebanie w bebechach gry nie ma nic lepszego niz zmusic gre aby wyglądała i robiła to co my chcemy a nie producent nam wymusił akurat ucze sie wyciągania wartosci adresów statycznych i base adresów

chcesz nauczyc sie programowania czitów do swojej ulubionej gry?? zapraszam na stronke xxx zostan koderem hacków do gier!!! wszystko za darmo są tutki video i krok po kroku co i jak.. uwaga zlamiesz kazda gre!!!!!! tylko troche silnej woli a jak nie umiesz po angielsku to uzywaj przegladarki chrome automatycznie przetumaczy baw sie i publikuj czity tutaj

Opublikowano

O to właśnie chodzi, dobrze że tworzysz poradniki i próbujesz zachęcić polaków do tworzenia cheatów.

Z CE to ja problemów nie mam ale chcę się uczyć OllyDBG a wspomniałeś w poradniku że zrobisz tutka ;), czekam.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

dodany tutek wiremodel+ wallhack

Opublikowano

dodałem box esp miłego oglądania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...