Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft vs bardzo slaby komputer help?

grzesiek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam bardzo słaby komputer,naprawde bardzo bardzo słaby lepiej żebym nie pisał danych

Kiedyś kolega mi dał link do minecrafta i pobrałem i chodzil,ale bardzo lagowal.

Potem usunolem i pobralem od nowa i nie działał i teraz za każdym razem gdy pobiore minecrafta to wlanczam i czekam

i wyskakuje biale pole z napisami.

Czy ma ktoś link na slaby komputer? Bardzo mi zależy żebym mógl grać na Creativie

teksture pack i te sposoby co na youtube były nie pomagają

Opublikowano

to ziom jak masz az tak " słaby komputer " to ściągnij sobie optifinie i jakis texture pack ktory nie tnie a jak nie pomoze to kup se nowy komp .. niema innego wyjscia ..

76561198058318404.png

Opublikowano

Nwm o co może chodzić z tym białym polem ;p

Jeśli uda ci się włączyć mc to wyłącz wszystkie dzwięki z gry itp mi na starym kompie dodało jakies 60 fps ;D

Opublikowano

System:Windows XP

Wersja:2002

Jakis tam dodatek

i 1.35GHz,512MB ram cos takiego wiem ze jakis koles tez takie mial i mu chodzilo

a to optifinia to co to jest co daje??

a i ma ktos link do jakiegos slabszego minecrafta? najlepiej z wgranym textur packiem

Opublikowano

Optifine to mod dodający dodatkowe opcje graficzne itp :) czyli jak dobrze ustawisz to będziesz mieć więcej fps.

Opublikowano

Szczerze ? Twój procek to niezły zabytek... 2ghz możesz już kupić za 50 zł, a "nawet" dobrą kartę graficzną za 200 zł ram też około 150 zł kosztuje. Nic innego niż kupienie kompa lepszego nie pozostaje, chyba, że to białe tło to wina nie zainstalowania javy, zainstaluj najnowszą javę i ściągnij.

OQZWz.png
Opublikowano

Zastosuj się do tego poradnika : www.mpcforum.pl/topic/421768-tutjak-wyeliminowac-zacinanie-sie-minecraft/ Mi to zwiększyło o 50fps może tobie też coś da :] up nie pomyślałeś o tym, że może go nie stać na nowy pc ? ^^

Opublikowano

System:Windows XP

Wersja:2002

Jakis tam dodatek

i 1.35GHz,512MB ram cos takiego wiem ze jakis koles tez takie mial i mu chodzilo

a to optifinia to co to jest co daje??

a i ma ktos link do jakiegos slabszego minecrafta? najlepiej z wgranym textur packiem

mam lepszy telefon :D

Opublikowano

Ehh ...

Mam troche , troche lepszego kompa

AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.01 GHz (Używam go od 8 lat -.- , zabytek ) oraz 1GB Ram (od nowości) karta graf:NVIDIA GeForce GT 220 1GB .

Wyciągam z 50fps'ów na tym , wyłączając wszystkie programy i optifine ... Jak widać , jeśli dbasz o kompa to uciągnie ci na średnich grach ... Widać po tym co ja mam od 8lat na tym gram , kiedyś to był najlepszy komputer chyba na świecie , bynajmniej w europie sprawdzcie w internecie jakie wtedy były procesory . Nie to co teraz 6 rdzenie po 3GHz i 64Gb RAM ... Nie te same czasy .

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...