Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Paru pluginów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do Was prośbę ( chodzi mi tu o programistów ) chciałbym aby ktoś zrobił mi 2 pluginy. Nagroda to się ugadamy, wiem że będzie wysoka.

Oto pluginy:

1.Gildie.

Chciałbym, aby był to plugin na gildie. Gildie robilo by się np. /gildia, kosztowałoby to np. 500lvl'a postaci. Do gildii można by było wpłacać expa. Lvl gildii maximum to 20. Każdy lvl kosztowałby nasz lvl postaci np. 50lvl postaci - 1lvl gildii 100lvl postaci - 2lvl gildii itd. Np. zeby była do tego komenda /gildia wplacexpa, czy coś takiego. Na pewno każdy wie o co mi chodzi. Każdy lvl gildii dawałby dodatkowe bonusy dla członków gildii np. 1lvl gildii to większy speed o 1% i atak o 1%, przykładowo na 20lvl wygłądało by to tak: 20% speed 20% ataku. Bardzo zależy mi na tym pluginie. Chciałbym aby był on kompatybilny z PermissionsEx (byłby to plugin jak u SKKF'a na HARDCORZE tylko bardziej zmodifykowany). Chciałbym także aby nazwa gildii była przy nicku np. [Legends - 2lvl][Gracz]benekPL, lub [Legends - 20lvl][superVIP]nypek.

2.NightExp x4.

Byłby to plugin, który dawał 4x większy exp nocą na serwerze ( chodzi mi o czas rzeczywisty np. od godziny 20:00 do 8:00 exp naszej postaci wzrasta 4x szybciej).

Bardzo proszę o stworzenie tych dwóch pluginów, oferuję limity like itp.

Pozdrawiam, z poważaniem TenStylOdLajka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...