Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy hosting dla mc

ASSHunterz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Szukam najlepszego hostingu serwerów minecraft pod względem jakości usług etc. Nie interesują mnie serwery VPS etc. tylko takie gdzie wykupuję tzw. sloty.

WOW !!! Serwer otwarty!! Spróbujesz?? EverCraft

ASSHunterz.png

Opublikowano

Fiberhost na 100% :)

Zerknij na GameServ

Craftserve teraz ma problemy, dużo ludzi się skarży na lagi.Są także Ci co ich nie mają, może lepsza maszyna.

Opublikowano

Craftserve teraz ma problemy, dużo ludzi się skarży na lagi.Są także Ci co ich nie mają, może lepsza maszyna.

Nie mamy żadnych problemów, nie siej FUDu.

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

CraftServe zdecydowanie polecam.

Lagów przy rozsądnej ilości pluginów nie ma, wygodny panel, no i ItemShop, to dobra rzecz.

Ujdzie też jakiś VPS z UltimaHost. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Polecam craftserve

Miałem już serwery na wielu hostingach

Takie wynalazki jak ownserver, mineserv, pixelcraft, ycraft nie są nawet warte komentowania, są po prostu żałosne

Na craftserve mam kilka dużych serwerów, pakiety glass i jestem zadowolony, 300 graczy i zero lagów.

Jeżeli hosting to tylko craftserve

mca.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja ci polecam jeszcze raz Disconnect.pl.

Po 1 mają zajebisty panel i wiele opcji m.in. harmonogram zadań czyli reset czy wpisanie danej cmd o której tylko chcesz.

SS: http://scr.hu/0ibl/jg2br

Po 2 serwery są tanie i posiadają nawet po 100 mb na slot.

Po 3 suport odpisuję w ciągu 2 h.

Po 4 posiadają oni jedne z najlepszych dedyków w Polsce.

Po 5 posiadają już sklep sms dzięki czemu można łatwo sprzedawać VIpy na serwerze.

Po 6 tutaj macie porównanie gdzie główne Polskie serwerownie posiadają serwery:

10f7f95773815.png

Więc nie mówcie, że serwery we Francji mają lagi bo prawie wszystkie polskie hostingi z nich kożystają.

Po 7 nie wiem czemu polecacie FiberHost. Mają nasłabsze dedyki kimsufi 16 gb ramu. Disconnect posiada dyski po 36 GB ramu co uniemożliwia lagi.

Tutaj ss specyfikacji maszyny fibera:

http://scr.hu/0ogb/2fed8

Po 7 na stronie można skożystać z WebFtp utowrzyć kilka subkont zobaczyć logi czy nawet wykonać backup.

Jeśli dalej macie jakieś pytania to zapraszam na PW.

Dodatkowo dodam, że sam z nimi współpracuje i jest super.

@

Pozwoliłem sobie skopiowac mój post dlatego że nie bd drugi raz pisał tego samego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...