Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PS3 Fifa 13

Krkox12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy chcę zagrać z kolegą w fifę (gra była zakupiona dziś) (mam jeden kontroler na usb a drugi bezprzewodowy oryginalny) wyskakuje takie coś:

Uwaga! Nie możesz opuścić tego ekranu za pomocą tego kontrolera. Musisz użyć kontrolera bezprzewodowego.

Pomocy!

Opublikowano

Gdy chcę zagrać z kolegą w fifę (gra była zakupiona dziś) (mam jeden kontroler na usb a drugi bezprzewodowy oryginalny) wyskakuje takie coś:

Uwaga! Nie możesz opuścić tego ekranu za pomocą tego kontrolera. Musisz użyć kontrolera bezprzewodowego.

Pomocy!

EA chyba coś zrobiło i teraz te pady nie działają. Wszyscy mają taki problem z innymi padami.

Wydaje mi się, że nie ma na dzisiejszy dzień sposobu na naprawienie tego na PS3, gdyż na komputerze wystarczy podmienić pliki z konfiguracją kontrolerów z fify 12 do fify 13.

Słyszałem jedynie o pewnym "sposobie" - podłącz pada dopiero po włączeniu fify. Ale nie sprawdzałem go, więc pewnie nie działa.

Opublikowano

EA chyba coś zrobiło i teraz te pady nie działają. Wszyscy mają taki problem z innymi padami.

Wydaje mi się, że nie ma na dzisiejszy dzień sposobu na naprawienie tego na PS3, gdyż na komputerze wystarczy podmienić pliki z konfiguracją kontrolerów z fify 12 do fify 13.

Słyszałem jedynie o pewnym "sposobie" - podłącz pada dopiero po włączeniu fify. Ale nie sprawdzałem go, więc pewnie nie działa.

Nie działa :(

Chyba będę musiał kupić drugi dualshock!

Opublikowano

A zmieniłeś w ustawieniach kolejność kontrolera? ustaw na 1, (przytrzymaj przycisk ps).

Tak było zmienione :(

chyba już nikt nie pomoże ;/

Jeżeli w ciągu 1 dnia nie dostane żadnej odpowiedzi, to proszę o zamknięcie tematu!

Opublikowano

Nie da się grać już na padzie z kablem. Możesz kupić "dualshocka" za 40 złoty.. Nie jest on oryginalny ale dobrze działa ;). W MediaMarkt jest.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Możesz grać na takim padzie, ale tylko w trybie rozgrywki "Turniej". Nie wprowadzajcie w błąd.

Dzięki :)

Temat do zamknięcia!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...