Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód za około 2400 SB

YaGoV'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. mam prośbe kto na chwilę obecną mógłby polecić jakis samochód patrzylem na Lamborghini Countach 5000

no i była by ok tylko boje się ze nie będe wyrabiał na zakrętach proszę o opinie tego samochodu i podrzucenie jakiś innych propozycji :)

Z góry dziękuje

Opublikowano

Countach nie jest złym wozem, a prowadzi się przeciętnie. Nie wymyka się zbytnio ale też nie skręca ostro.

Na chwilę obecną z promocji najlepsze jest 997 MK2 (Porsche). Dość ostro się prowadzi, a osiągi nie są złe, dodatkowo nitro jest przyzwoite. Bez promocji za taką cenę nie kupisz nic powyżej klasy C.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

może i masz racje lecz.. ciągle nie jestem przekonany co do tej Lamborghini :P o ile sie nie myle to jest klasa B i ulepszony mozna powiedzieć w całosci :)

pomóżcie.. prosze o wiecej wypowiedzi

edit :

Nie wiem czy to o ten wózek Ci chodziło ale ujrzałem fajne porsche 911 Carrera RSR 3.0 (niestety wyglądem nie powala)

nic nie jest przerobione na więcej niż 1* a jest ciut lepszy od lamborghini .. no i jak oceniacie ten wóz.. chyba najlepszym rozwiązaniem będzie się zastanawiać między tymi dwoma co wy na to?

Opublikowano

Zdecydowanie polecam BMW CSL 3.0 ! Samochód ten ma świetne prowadzenie, dobre przyśpieszenie, osiągi również. A nitro w tym aucie jest po prostu zajebiste !

Opublikowano

może i masz racje lecz.. ciągle nie jestem przekonany co do tej Lamborghini :P o ile sie nie myle to jest klasa B i ulepszony mozna powiedzieć w całosci :)

pomóżcie.. prosze o wiecej wypowiedzi

edit :

Nie wiem czy to o ten wózek Ci chodziło ale ujrzałem fajne porsche 911 Carrera RSR 3.0 (niestety wyglądem nie powala)

nic nie jest przerobione na więcej niż 1* a jest ciut lepszy od lamborghini .. no i jak oceniacie ten wóz.. chyba najlepszym rozwiązaniem będzie się zastanawiać między tymi dwoma co wy na to?

Dokładnie chodziło mi o Porsche 911 GT3 RS (997 MK2). Niestety źle spojrzałem, jest ono za lekko ponad 3k. Radzę przetestować i samemu wybrać: http://www.mpcforum....ka-v18-100113/. Osobiście nie doradzę bo się nie orientuję zbytnio akurat w tych modelach.

Autor skontaktował się ze mną, zakupił Lambo.

ZAMYKAM

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...