Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Drag Racing Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy tylko od Ciebie, ponad połowa jazdy na torze i czasu zależy od twojego refleksu, dokup nitro, ulepsz silnik i w drogę, próbuj ile wlezie ;D

Multi i tak lepsze, spróbuj pograć na multi super zabawa :)

Opublikowano

Potrzebne mu ustawienia i tuning na 6 lvl, refleks mam dobry tylko nie mam pojęcia jak wszystko podobierać, i gram na multi bo singiel bym nie zarobił tyle RP szeby cokolwiek szaleć z tuningiem

Opublikowano

Zalezy na ktorym levelu chcesz jezdzic. Najpierw napisz a potem sprobuje ci pomoc :)

Zalezy na ktorym levelu chcesz jezdzic. Najpierw napisz a potem sprobuje ci pomoc :)

Potrzebne mu ustawienia i tuning na 6 lvl, refleks mam dobry tylko nie mam pojęcia jak wszystko podobierać, i gram na multi bo singiel bym nie zarobił tyle RP szeby cokolwiek szaleć z tuningiem
Opublikowano

W takim razie polecam ci taka apke: Drag Racing Pro Tunes

W markecie jest tylko wersja Lite ale kiedys bylo tez Full, zjadz sobie na internecie pelna wersje tej apki i zobacz sobie :) Dodam ze jest inny lepszy samochod (chyba, nie pamietam nie gralem dawno) na 6 lvl i wlansie on bedzie w tej apce :)

1378238828-U336505.png
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

a co mi doradzicie w sprawie EVO X do 1/4 ?? UPGRADE jest na full .. :D pomajstrowałem oche w biegach i zepsułem sobie tyko autko...

Tu moge wam dać opis biegów jak one wyglądają:

• 1st > 3,655
  • 2nd >2,368
  • 3rd > 1,810
  • 4th > 1,650
  • 5th > 1,530
  • 6th > 1,360

Sprawa wygląda tak ... że jak startuje na 1/4 to jest pieknie DO 3 biegu potem dzieje sie tak szybki shift miedzy biegami ze auto sie poi i nie daje rady ... prosiłbym o pomoc z góry dziękuje \\\

TEMATE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...