Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Punk Buster

Arevik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem: wchodzę do gry i albo pogram kilka minut, albo po kilku sekundach w miejscu gdzie pokazywane są wiadomości z czatu pojawia mi się taki komunikat:

76929038.jpg

wspomnę że punkbuster jest zaktulalizowany

Opublikowano

Masz naj stery do graf ?

Reinstall pb,reinstall bfp4f

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Masz naj stery do graf ?

Reinstall pb,reinstall bfp4f

HAHAHAHHAHAHAH BEKA Z CIEBIE xD

Co ma piernik do wiatraka ?

@Top

Musisz sprawdzić czy w procesach masz takie coś jak : PnkBstrB.exe uruchomione

//spam

Proszę nie edytować bo widziałem : )

Lol ? Mam na tyle rozumu żeby napisać sensowny post -,- A po drugie dla twojej wiadomości wyświetla się "Ten post został edytowany dnia tego i tego" gdzie dopiero teraz on się wyświetlił :F

OndteAw.png
Opublikowano

Wejdź do folderu z grą i uruchom plik pbsvc, wybierz reinstall i go wykonaj, potem zaktualizuj PB. Problemem jest jeden z procesów punkbustera, jest A i B, ten drugi ci nie startuje. Jeżeli w/w czynności nie pomogą to będzie trzeba sprawdzić w usługach czy proces jest ustawiony na automatyczne włączanie.

Opublikowano

Wejdź do folderu z grą i uruchom plik pbsvc, wybierz reinstall i go wykonaj, potem zaktualizuj PB. Problemem jest jeden z procesów punkbustera, jest A i B, ten drugi ci nie startuje. Jeżeli w/w czynności nie pomogą to będzie trzeba sprawdzić w usługach czy proces jest ustawiony na automatyczne włączanie.

W folderze pb nie mam czegoś takiego jak pbsvc, nic co można by uruchomić, jedynie pliki .dll.

W procesach nie uruchamia mi się nic związanego z punkbusterem.

Opublikowano

W takim razie w folderze gry musi być ten plik.

Nie uruchamia się i w tym problem. Wejdź do usług (services.msc w uruchom) i poszukaj PnkBstrA, kliknij dwa razy i ustaw aby włączało się automatycznie.

Opublikowano

Ja takie coś miałem jak próbowałem wgrać Enb series dla polepszenia graficznie gry, sprawdź czy w folderze z grą nie ma obcych plików bo ja dopiero po dokładnym usunięciu rozwiązałem problem, ale mogę się mylić.

Opublikowano

HAHAHAHHAHAHAH BEKA Z CIEBIE xD

Co ma piernik do wiatraka ?

@Top

Musisz sprawdzić czy w procesach masz takie coś jak : PnkBstrB.exe uruchomione

//spam

Proszę nie edytować bo widziałem : )

Lol ? Mam na tyle rozumu żeby napisać sensowny post -,- A po drugie dla twojej wiadomości wyświetla się "Ten post został edytowany dnia tego i tego" gdzie dopiero teraz on się wyświetlił :F

Piernik do wiatraka ? Tyle samo liter i sylab. Mąkę w sumie też.

@TOPIC

Jak Keniger, stery do grafy, reinstall bf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...