Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PaySafeCard

UltraPTG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chcę kupić premium za pomocą karty paysafecard, lecz pojawia się problem. Otóż 1500 złota kosztuje 29 zł, no to nie ma paysafecard o nominale 30 zł, jest najblizej 50 to jak kupie 50 i uzyje kod na stronie psc to zabierze mi tylko te 29 zł a reszta zostanie czy karta juz bedzie nie wazna?

Aha i czy w kiosku jak bede chcial kupic psc to to kosztuje równe 5 dych czy jeszcze jakies 99 koncowki itd?

Opublikowano

Cześć, chcę kupić premium za pomocą karty paysafecard, lecz pojawia się problem. Otóż 1500 złota kosztuje 29 zł, no to nie ma paysafecard o nominale 30 zł, jest najblizej 50 to jak kupie 50 i uzyje kod na stronie psc to zabierze mi tylko te 29 zł a reszta zostanie czy karta juz bedzie nie wazna?

Aha i czy w kiosku jak bede chcial kupic psc to to kosztuje równe 5 dych czy jeszcze jakies 99 koncowki itd?

Kup raz po 25 i raz po 5 czy tam raz po 20 i dwa razy po 5

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak reszta czyli 21zł zostanie na karcie i będziesz je mógł ponownie wykorzystać.

Opublikowano

Ja polecam 2x po 20zł i zostaje 10 zł na następny zakup.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Paysafecard wartości: 20, 50, 100 lub 300 PLN.

- Idziesz do najbliższego punktu gdzie sprzedają PSc, a tu sprawdzasz gdzie najbliższy (tam jest MIEJSCOWASC KOD ULICA):

http://www.paysafeca...pl-paysafecard/

- Dostajesz coś na podobieństwo doładowania tele. z 16 pinowym kodem

- Jeśli kupiłeś już, możesz sprawdzić ile ta twoja PSC jest warta w EUR , $ lub innej walucie:

http://www.paysafeca... ... anguage=pl

- W przypadku karty np. za 50 zł to = 14.86 $ lub 11.71 Eur

- Wartości te nie mają nic wspólnego z kursem np. $ w bankach czu kantorach lub innych instytucjach.

Paysafecard ma swój kurs i dodatkowo pobiera opłatę za przewalutowanie:

Dolar prowizja:4.04%

Euro prowizja: 2.00%

- W przypadku kupna danego TOWARU (np. gry,golda, itp) możemy ŁĄCZYĆ nominały PSC !

UWAGA: w kalkulatorze jest już uwzględniona PROWIZJA, stąd te wartości

Jeśli sprzedawca SPRZEDAJE za złotówki (tak jak w Wot'cie), nie ma sensu kombinować z inną walutą! Są złotówki ? Niech zostaną :)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...