Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Black Ops 2 : Podwojne One Clip Edit! (AzX_Infame)

kubakos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawia mnie język tego filmu.. i czemu gra jest z konsoli x) poza tym to ten filmik ze snajpa jest lepszy niż tamten ;d normalną bronią to co tam wbiłes nie było takie trudne.. ogólnie rób bardziej skomplikowane filmiki bo to jest do wbicia od tak :) + na Nuketownie ten dodatek ognia zasłania jak grasz, strzelasz jak by ktoś się chciał wzorować :) - Moja opinia, pozdrawiam powodzenia ;p

76561198048736832.png

Opublikowano

Gra jest z konsoli bo mam ps3 i gram na ps3, nie mam wystarczajaco dobrego kompa by grac w BO2 na nim...

No teraz bede sie staral robic bardziej "skomplikowane" filmiki, poniewaz na te poswiecilem max 2-3h, co do ognia w ostatnim filmiki autor (gracz) chcial bym mu zrobil taki montaz to mu zrobilem, nie za najlepiej wyszedl no ale jest jak jest.

Jezeli ktos ma jakies fajne i 'skomplikowane' klipy, prosze wysylac mi wiadomosc na skype kubakos5 lub mail [email protected] i moge zrobic jakis fajny edit (za free)

baner%20mpc.png

Opublikowano

Nie no okej tylko tak mówie tak to jest fajnie zrobione :) a zajmujesz sie wycinaniem dobrych urywków aby sklecić dobre frag movie? :) chodzi mi z meczy.. które się zapisują w karcie gracza ? ;p

76561198048736832.png

Opublikowano

Chodzi mi o to, że wchodzisz w karte gracza kogoś tam są filmy z każdego meczu, ktoś Ci mówi które przeglądność i Ty tam wyrywasz te najlepsze akcje? i z paru filmów sklecasz jeden

76561198048736832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...