Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Recoil na Rec Rules a Alpha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jakim celu zrobiłeś ten temat ?

no a po 2, spam :P

To tak jak bym założył temat ten gość nie garnia ("nick") i nie mogłem pozostawić tego bez echa :)

Myślę, że najlepszym wyjściem z tej sytuacji będzie po prostu zamknięcie tematu .

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

W jakim celu zrobiłeś ten temat ?

no a po 2, spam :P

To tak jak bym założył temat ten gość nie garnia ("nick") i nie mogłem pozostawić tego bez echa :)

Myślę, że najlepszym wyjściem z tej sytuacji będzie po prostu zamknięcie tematu .

hahah no proszę cię... Każdy może wstawiać filmiki jakie chce, byleby miały związek z CA i nie obrażały innych osób - to nie jest obraza tylko zwykłe porównanie rozrzutu, no może treść posta obraźliwa, ale to zależy czy ktoś zaliczy jako flame, jak dla mnie temat powinien zostać :>

//mój fail, bo pytanie - co to robi w dziale głównym ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ale na rec rules żeby mieć podobno no recoil trzeba podnieść i użyć paczki

tak jest, ale jeden user mówił że nawet bez aktywowanego tego bonusu jest no recoil, chcialem mu teraz udowodnic ze sie myli ;)

jeśli uznam że to będzie najlepsze rozwiązanie - to tak zrobię, więc proszę nie decyduj za mnie ;)

Opublikowano

@up

Nie decyduje za ciebie :)

Zaraz ci udowodnię poprzednim tematem który mi zaspamiliście, że jednak na rec rulles jest no recoli :)

http://www.mpcforum.pl/topic/825440-i-demko-by-v3nglas/

A dokładnie post numer : 33

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

@up

Nie decyduje za ciebie :)

Zaraz ci udowodnię poprzednim tematem który mi zaspamiliście, że jednak na rec rulles jest no recoli :)

http://www.mpcforum.pl/topic/825440-i-demko-by-v3nglas/

A dokładnie post numer : 33

koleś wogole nie pokazal z czego strzela i na jakim serwie jest i czy ma nawet ten bonus wlaczony wiec bull shit, co jeszcze chcesz? nagrane video, i trzeba byc slepym zeby tego nie widziec

niech mi nagra to, to wtedy mozemy gadac, bo takie cos jak on zrobil to tez takie moge wykombinowac, powiem ze na victorze jest no recoil, a pojde na rec rules wezme ten bonus zrobie screena i powiem wam ze to na victorze bylo, wcale sie nie zdziwie ze to twoje multikonto bo 10 postow zrobione przedwczoraj

a po za tym mozesz sie spytac Pba, Pieca, mleczoka, tosty, strucela i kazdy mi przyzna racje, wiec po co nadal idziesz w zaparte?

Opublikowano

@up

Nie wiem w ogóle po co siejesz ferment w dziale CA jeśli ci się coś nie podoba napisz mu na pw czy tam do kogoś do kogo masz wąty :)

troszeczkę siejesz zamęt :P

jak macie zamiar się tak kłócić to zróbcie sobie rooma na alpha a potem na rec rulles i gadajcie na skype , ts3 czy tam co tam chcecie i na pewno się dogadacie, bo taka wymiana zdań jaką teraz prezentujesz jest bynajmniej denna :)

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...