Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Sivir warta uwagi?

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio trafiałem bardzo często na Sivir grając rankedy. Nie miałem okazji zbyt często nią grać, lecz chciałbym się dowiedzieć co powoduje, że ludzie tak często ją pickują. I czy jest ona dobrą kontrą dla ezreala?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jest całkiem dobra pod tym względem, że może blokować skillshoty ezreala swoją tarczą i nie otrzymać dmg, a w zamian zadać spory dmg z q+darmowa mana. Dobra też jest na supporty typu taric/nunu/blitz, bo może łatwo zblokować stuny/graby/slowy :D

Opublikowano

jak widzisz, że ez puszcza ulta to załączasz tarcze i nie dostajesz dmg.

pro

jako ad carry nie jest słaba, ma harras i ult, ktory przyśpiesza

Opublikowano

Sivirka jest bardzo dobra, ma dość duży i daleki zasięg z Q co powoduje, harasowanie przeciwnika z bezpiecznej pozycji. Tak jak koledzy wyżej, ktoś puszcza ulta w Twoją stronę, wciśnij E i po kłopocie.

Opublikowano

Ma strong early game, często jest pickowana przeciwko Taricowi, Blitzowi i tym podobnym postaciom, którym może zablokować skille. Co prawda na wyższym elo jest rzadziej pickowana. Dobry support/adc wie jak zadziałać, żeby mimo wszystko oberwała.

Opublikowano

Sivir... ostatnio wygrałem nią parę rankedów ^^ Bardzo dobra, w late game W co 2 sekundy, super dmg z Q, tarcza z E która blokuje następną umiejętność przeciwnika i dodaje Ci manę.

Opublikowano

Sivir jest ogólnie dobrą postacią przez swojego shielda , którym możemy zablokować wszystkie skille np leci takie ulti ezreala to używamy shield i nic nam nie robi a my dostajemy mane albo ulti Ashe , Sivir jest dobrym adc ma łatwą farme i szybkiego pusha.

fd9cu1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...