Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapis w DayZ

Vep

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam.

Wie ktos moze jak zapisac serwer na którym sie gralo? (Chodzi mi o ip). Da sie je jakos zapisac po wyjsciu z gry, lub podczas itd.

osze o odpowiedz..

1336249565-U623110.png

Wartością człowieka jest umiejętność korzystania z google

Opublikowano

Zależy czym odpalasz serwery, ja na DayZ Commander klikałem prawym na serwer i wyskakiwało "Copy IP to Clipboard". Potem w zakładce "Favorites" wkleiłem te IP, tam gdzie trzeba dodawać ulubione serwery - gotowe, już masz tak jakby zapisane. Możesz nie dodawać do ulubionych, a zapisać gdzieś w notatniku ale to nie ma sensu :)

PS : Podczas gry raczej się nie da.

challenger.png

Opublikowano

Zależy czym odpalasz serwery, ja na DayZ Commander klikałem prawym na serwer i wyskakiwało "Copy IP to Clipboard". Potem w zakładce "Favorites" wkleiłem te IP, tam gdzie trzeba dodawać ulubione serwery - gotowe, już masz tak jakby zapisane. Możesz nie dodawać do ulubionych, a zapisać gdzieś w notatniku ale to nie ma sensu :)

PS : Podczas gry raczej się nie da.

Po cholerę kopiować IP skoro wystarczy kliknąć LPM w gwiazdkę obok nazwy serwera? :|

jqeuR.png

Opublikowano

Po pierwsze, tak jak kolega wyżej.

Po drugie podczas gry również się da, wystarczy zminimalizować ArmA, włączyć DayZCommander i wykonać to co zostało napisane w powyższym poście ;)

Opublikowano

Jeśli korzystasz z DayZCommander, będziesz miał w nim pokazane na jakim aktualnie znajdujesz się serwerze. O sprawdzaniu w grze IP serwera nie słyszałem, lub przeoczyłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...