Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uprawnienia dla gościa i normala na TS3

MEXXIO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym was prosić o pomoc, chcę zrobić aby gość który wejdzie na TS'a nie mógł chodzić po innych kanałach, a może być tylko na kanale startowym. Serwer ts'a mam na stronie net-speak.pl TS jest dla klanu do gry World of Tanks więc nie mogę podać za bardzo adresu chyba że ktoś chętny dołączyć ;) Czy znajdzie się ktoś kto zechce wytłumaczyć jak to zrobić, robiłem na podstawie tego lecz tu trzeba robić nową grupę, a wiem że można zrobić już na obecnej grupie guest.

http://www.svoice.pl/forum/topic/111/Dost%C4%99p-do-kana%C5%82u-tylko-dla-okre%C5%9Blonej-grupy

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam , chciałbym zapytać czy jest właśnie takie coś możliwe , ponieważ podobnie jak kolega mam swój TS dla klanu i nie chciałbym nie potrzebnego trollingu a ten poradnik jest chyba do starej wersji TS'a ponieważ nie mam tutaj czegoś takiego jak Uprawnienia Kanału :< / Proszę o pomoc.

fSKDg.png

Opublikowano

Witam , chciałbym zapytać czy jest właśnie takie coś możliwe , ponieważ podobnie jak kolega mam swój TS dla klanu i nie chciałbym nie potrzebnego trollingu a ten poradnik jest chyba do starej wersji TS'a ponieważ nie mam tutaj czegoś takiego jak Uprawnienia Kanału :< / Proszę o pomoc.

Napisz mi na pw adres ts'a to wpadne i Ci pomoge,

Pozdrawiam.

Opublikowano

Właściwie to po co komuś cały TS dla jednego klanu? Nie lepiej poszukać jakiegoś dobrego serwera i poprosić o kanał, ewentualnie strefę. 

A co do problemu to musisz włączyć zaawansowane ustawienia TS, potem wejść w grupy i nadać domyślnej grupie uprawnienia ujemne dla Join Power, dzięki temu nikt nowy nie zmieni kanału.

Opublikowano

Właściwie to po co komuś cały TS dla jednego klanu? Nie lepiej poszukać jakiegoś dobrego serwera i poprosić o kanał, ewentualnie strefę. 

A co do problemu to musisz włączyć zaawansowane ustawienia TS, potem wejść w grupy i nadać domyślnej grupie uprawnienia ujemne dla Join Power, dzięki temu nikt nowy nie zmieni kanału.

Dziękuję tak zrobiłem i wszystko już stało się jasne :)

fSKDg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...