Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WyspaGracza.pl 1.4.6 Survival RPG + Gildie

SlimxaQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

14285661622017626339.png

SURVIVAL+RPG || IP: s4.mineserv.eu:31456 || 40 slotów!

78948238445047830455.png

Modyfikacja: Survival+RPG

Data powstania serwera: 10 stycznia

Sloty: 40

SERWER 1.4.6! FRAKCJE! Ranking Zabójstw! OtherDrops!

Posiadamy własną stronę internetową!

78948238445047830455.png

Co możemy Ci zaoferować?

Wojny pomiędzy Gildiami na specjalnym terenie!

Rekrutacja na moderatora: ON

Miła i pomocna Administracja

Dużo miejsc do PVP! Areny!

Dużo eventów z nagrodami

Możliwość kupienia VIP'a !

Sklep z zaklętymi itemami !

Ranking największej ilości zabić

OtherDrops! Szanse opisane na Serwerze!

NOWOŚĆ! UFO EVENT! Ludzie mówią... że niedaleko rozbiło się UFO! Twoim zadaniem jest je odnaleźć !

78948238445047830455.png

Znudził wam się zwykły i tradycyjny Minecraft? Masz dość zwykłości na serwerach Survival+RPG? Dobrze trafiłeś! Nasz

serwer nigdy Ci się nie znudzi, możesz piąć się wzwyż w rankingu TOP PVP, ulepszać swoje umiejętności dzięki mcMMO,

budować swoją własną gildię i walczyć z innymi dzięki Factions i wiele wiele więcej! Dzięki Sklepowi z itemkami możesz kupić

zaklęte ubrania, aby walczyć za swój zamku i obronić go! To wszystko sprawi, że twoje zainteresowanie

serwerami survival+RPG znów wzrośnie! Co mogę jeszcze powiedzieć? Chyba już nic, sam zajrzyj do nas!

Zaciekawiłem was? To zobaczcie zdjęcia z naszego serwera:

dad_(1)__335018.png

dad_(2)__674792.png

Opublikowano

Ok, grałam na serwerze 2 dni ,więc teraz powiem coś o nim :

-właściciel serwera jest strasznie wulgarny i niemiły.

-lagi są tak straszne że po prostu nie do ogarnięcia, nieważne czy na serwerze jest 5 osób czy 10 (zazwyczaj to maximum) klocki niszczą się z wielkim opóźnieniem,cofki które zabierają po połowę życia a pvp z innym gracze ? jest wręcz niemożliwe ponieważ tak tnie że już nie wiesz czy bijesz w ziemie czy w przeciwnika.

-nie ma anty noodusa ,gracze bez przeszkód latają po świecie i cieszą się z tego zacnego cheata :)

-Gra na tym serwerze dopiero się zaczęła a już zostaje zmieniona mapa.

-O matko i jeszcze bym zapomniała o tym komunkacie na serwerze który rozbawił mnie do łez : "Posiadamy plugin Otherdrops || wylogowanie się z podczas pvp jest niemożliwe ,grozi za to ban 5 min i zabranie itemków"

krótko mówiąc asuhan,auhan ( nie mam pojęcia jak on miał coś w przybliżeniu) nie potrafi poprawnie zintegrować pluginów przez co gra na serwerze jest wręcz niemożliwa nawet jak to w moim przypadku przy 80 FPS i optifinem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...