Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chętni do klanu w Black Ops2 Pc

dawii125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ;)

Tu prosze składać podania do klanu , klan nazywa się GDZ. W podaniu proszę umieścić:

-> nazwe steam

-> wiek

-> czy posiadasz ts3?

-> i współczynnik (nie koniecznie)

Opublikowano

To, że może on nie wie, nie zobaczyl, nie poszukał, to nie znaczy że od razu masz farmazony jakies wypisywać, i nazywac go idiotą, daj mu link albo nakieruj go na odpowiedni temat, wypowiadasz sie w praktycznie kazdym temacie, lecz nie pomagajac, tylko kpiąc sobie z innych.

(pomyśll 2 razy zanim napiszesz)

To chyba tyczy się Ciebie kolego.

Opublikowano

To, że może on nie wie, nie zobaczyl, nie poszukał, to nie znaczy że od razu masz farmazony jakies wypisywać, i nazywac go idiotą, daj mu link albo nakieruj go na odpowiedni temat, wypowiadasz sie w praktycznie kazdym temacie, lecz nie pomagajac, tylko kpiąc sobie z innych.

pomysl 2 razy zanim cos napiszesz, co Ty wgl do mnie smieciu masz? kolejny jakis hejter? super :) Ty tu jesteś idiotą i stul pysk, nie odzywaj sie do mnie nigdy wiecej.

Opublikowano

WORONOW

PO PRIMO JESTEŚ CIOTĄ I TEGO NIE ZMIENISZ (przykro mi)

Po duo koleś u góry napisał dobrze bo jak byś ślepaku zauważył jestem nowy na forum i nie ogarniam do końca

A po trzecie koleś mnie ten gówno obchodzi

Opublikowano

Nie sraj żarem folksdojczu, skończyły już ci się argumenty to mnie wyzywasz ale wiesz co ty tu nie pomagasz tylko robisz na złość wiesz jesteś tu ciotą

Wiedz, że szatan sie interesuje twoją jebvaną osobą

Opublikowano

Ty też swoim postem niczego nie wniosłeś.Piszesz, żeby podał mu link do tematu o klanach.Sam to zrób zamiast spamić. Proszę bardzo:

http://www.mpcforum.pl/topic/782859-inforeklama-klanu/

I tutaj masz już swoją reklamę klanu, a jeżeli chodzi o kontakt to podaj GG, Skype czy cokolwiek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...