Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wszystkie moje ss'y.

KoxPejaKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

możesz mi powiedzieć na jakiej grasz grafice ? :D

@down to mi pomogłeś :D

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

[T]Pr0sta0 ;) taki kox jestes? ^^ ogar bronie ktore dostales za lizanie dupy modom i adminom na wrpsp dopiero wstawiaj ss ze statami ;) i nie mow o plakaniu bo jak grasz na swoim pr0 koncie testerskim to praktycznie co kill piszesz ze mam gps'a, ovc i chuj wie co jeszcze. Tester.. o ile to twoje konto bo tak pisales ;) i uwierz mi ze chwalenie sie k/d 2.3 przy 60 killach jest nie na miejscu gdy w grze masz staty 4-1 z czego 3 kille to t-bomb i lagg ;)

Opublikowano

Weź się schowaj, gram bo mam nie liże dupy, a i tak Cie jeżdżę moim 2kontem pewnie, a po 2 nie pisz bzdur bo raz napisałem gps jedyny jak grałem na tym koncie więc...

a i jeszcze dodam, że to nie screeny z pr0stao po pierwsze tylko NeymaroO jak sie nie myle więc wiesz ratio jak ratio a ja nie pisze o gps'ach i innych raz napisałem nawet nie wiem komu, jakbyś nie zauważył to tam pisze NeymaroO16/2 i zapomniałem o tym ja nie mam lagów, raz mi koleś napisał co prawda był włochem -,- -.-

10pu0d4.png

Opublikowano

Rozwalił mnie 7 screen shot xD Hahhahahahahahhahahaha.

A to to normalka :P

Hahhaha, dawaj mi bronie premium !!! Bo jak nie to przejdę na nexona ! Hahahahah xD

Ale według mnie, za dużo się chwalisz tym kontem ;) Na wrpsp też mnie spotkałeś ;) Pamiętasz ?

@down, może współdzieli konta ? ;/ Chyba raczej tak nie wolno :/

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jezdzisz mnie drugim kontem ^^ stwierdziles ten fakt po jednym killu? ^^ w dodatku mp7 snow ktore nie ma dzwieku? pozdro dla Ciebie. Ciekawi mnie tez to jak w jednym roomie byles obydwoma kontami naraz bo chyba czterech rak nie masz ;)

@up niech sobie wspoldzieli ale chwalenie sie nie swoim k/d (te ss pewnie tez nie z jego gry), posiadanie broni premium na zwyklym koncie (nie testera), sapanie w grze o gps'a, i ten podpis przy moim ss.. chce sie pochwalic ze mnie zabil?

16/2 o_O zyciowke grales? czy przyfarciles zt-bomb?

Opublikowano

Jezdzisz mnie drugim kontem ^^ stwierdziles ten fakt po jednym killu? ^^ w dodatku mp7 snow ktore nie ma dzwieku? pozdro dla Ciebie. Ciekawi mnie tez to jak w jednym roomie byles obydwoma kontami naraz bo chyba czterech rak nie masz ;)

@up niech sobie wspoldzieli ale chwalenie sie nie swoim k/d (te ss pewnie tez nie z jego gry), posiadanie broni premium na zwyklym koncie (nie testera), sapanie w grze o gps'a, i ten podpis przy moim ss.. chce sie pochwalic ze mnie zabil?

LOL, zabiłem Cie zawsze płaczesz mam wiecej ss, a po 2 mp7 snow ma tłumik ;* i o co chodzi Ci z broniami premium na zwykłym???

10pu0d4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...