Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RedFaction(PureFaction) Czy jest możliwość stworzenia cheata?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Z góry przepraszam jeśli stworzyłem posta w złym temacie, lecz po szybkim wybadaniu forum stwierdziłem że chyba tutaj będzie najlepiej. Moje zapytanie kieruje bardziej do programistów( bardziej tych,którzy tworzą cheaty do CS-a lub jakiej innej gry FPP. Jak sama nazwa w moim temacie wskazuje mam zapytanie odnoście stworzenia cheatu do RedFaction.( Wiem że dawniej była możliwość gry na jakiś tam aimbotach itp). Od pewnego czasu powstał update do RF-a czyli purefaction. |purefaction.org| . Ponoć ten update eliminuje cheaty. Od pewnego czasu mam informację że gracze z USA już obeszli PF-a i używają cheatów, mianowice chodzi o jakieś ColorBoty czy coś w tym stylu. Będę bardzo wdzięczny jeśli ktokolwiek będzie w stanie mi pomóc czy jest to możliwe. Jeśli chodzi o instalkę RedFaction, śmiało można znaleść na torrentach;-)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...