Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] czarny ekran

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem występuje po załadowaniu się gry.

Otoż gdy już każdy ma 100 % to powinna być normalnie gra.

a ja mam tak że ciągle mam 100 % i jest trochę grafiki z gry.

Jeżeli ktoś wie o co chodzi to niech pomoże.Domyślam się też że to wina

configu - jak ktoś ma to może podrzucić config z średnimi/małymi wymaganiami.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ja tak kiedyś miałem to z powodu jakiejś pierdoły którą miałem włączoną w procesach o której nawet nie wiedziałem.

Popróbuj poszperać w procesach, a jak nie pomoże to spróbuj reinstall, od razu ci się config zresetuje i będziesz miał ustawienia fabryczne.

Opublikowano

beztytuurhjw.png

Teraz takie coś pokazuje -,-

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

NVIDIA GeForce 7600 GT - manualnie tzn naprawiać ??? próbowałem teraz reinstaluje

@edit

dodam że grałem kilka miesięcy z nią i nie było kłopotów.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

chyba sobie nie pogram zreinstalowałem i nic zostaje chyba tylko format -,-.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Żaden format. Wejdź do Lola (uruchom tylko klient, nie klikaj start) i weź wybierz takie koła zębate w rogu) i kliknij napraw pliki.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

robiłem już to i nic ... robiłem reinstal i też nic ... tylko format chyba ;x

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

@ref . może napisać do supportu bo mam to od nowego patcha

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

dzięki Duballas jednak to była wina 1 z procesów all macie like proszę o zamknięcie tematu :).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...