Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamówienie serwera co dalej?

grzesiek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Pomozcie mi co jak zamowie serwer ze slotami itp i go oplace i daj my na to ze oni mi go zrobia i ja chc serwer JB

To jak oni mi serwa zrobia jak chyba musze miec pliki do serwa itp?

Co jak zamowie i oplace serwa co mam robic dalej?

Bardzo prosze o Pomoc! pod tematem na PW lub na GG:45320717

DZIĘKUJE!

Opublikowano

Dostaniesz passy do FTP, logujesz się przez Total Commandera i wgrywasz wszystko. Jak to już w poradnikach się dowiesz.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Jak chcesz serwer JB to najlepiej ściągnij sobie paczkę JailBreak i wgraj na serwer i będziesz miał wszystko gotowe :)

Chcesz paczkę JB pisz na PW !

Opublikowano

a jak mam juz to haslo i pobiore paczke jb to gdzie to dac co dalej ? xD

Logujesz się do ftp przez program TotalComandder.

Wgrywasz pluginy [pliki amxx.] do Plugins, ich nazwę zapisujesz w plugins.ini z końcówką .amxx np. plugin.amxx

Modele wgrywasz do cstrike>models

Dźwięki do cstrike>sound

Opublikowano

Zawartość configs,plugins,scripting itp. Wrzucasz do addons---amxmodx potem wyłączasz i włączasz serwer i gotowe. Potem dodajesz admina radzę zrobić GM AmxBans 1.6.1 na stronke (łatwiejsze menu). Reklamujesz serwer aby ktoś na nim grał robisz przykładowo własnego vipa. Dajesz cene 11zł sms i ludzie kupują.

Opublikowano

Dobra juz cos wiem xD bo zbieram info bo mam zamiar kupic serwa...THX za pomoc wszystkim zobaczymy co z tego wyjdzie ;p

A jak juz mam ten nr i ktos zamowivipa za 11zl to ta kasa leci dla mnie tak?

Opublikowano

Dobra juz cos wiem xD bo zbieram info bo mam zamiar kupic serwa...THX za pomoc wszystkim zobaczymy co z tego wyjdzie ;p

A jak juz mam ten nr i ktos zamowivipa za 11zl to ta kasa leci dla mnie tak?

On podaje ci kod zwrotny, ty go wpisujesz w odpowiednie pole w panelu i kasa idzie do wirtualnego portfela.

Opublikowano

Na sloty raczej. Przelewasz na jakiegoś paypala albo coś takiego i możesz płacić za co chcesz.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Na sloty raczej. Przelewasz na jakiegoś paypala albo coś takiego i możesz płacić za co chcesz.

Nie wprowadzaj go w błąd.

@top

Tak, tylko i wyłącznie na sloty/ przedłużenie serwera/ kupno nowego serwera.

Opublikowano

Jeśli będzie im podawał kod do dodania kasy na portfel na hostingu, to na coś innego niż sloty etc nie przeznaczy, a jeśli przez automat, to musi ustawić konto, na które może przelewać pieniądze. Ja na jego miejscu zrobiłbym konto paypal i sprzedawał też vipy/adminy za przelew, który szedł by na to konto na paypalu i mógłbym kupować co chcę i kiedy chcę;D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

@UP

Ale kolega jest niepełnoletni i sam sobie karty nie wyrobi.

@Top

Płacisz SMS 11zł do 5zł idzie do Twojego wirtualnego portfela, za który kupujesz sobie sloty na serwer, przedłużasz jego ważność (co musisz robić co miesiąc) i kupujesz nowe serwery. Nic więcej za tą gotówkę robić nie możesz.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...