Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3.3.5a] WoWNexus.

Nerwous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

,, WoW Nexus

Oficjalne plany: mamy backup kont i postaci. Jeśli będą chętni do powrotu na Nexus, możecie się spodziewać uruchomienia serwera w okolicach lutego, po uprzednim skompletowaniu zespołu! ~soja ,, Facebook

Co wy na to

http://wownexus.pl/

www.facebook.com/wownexus

,,Szybkie FAQ, bo zalewacie mnie pytaniami:

P: Jaki patch?

O: Startujemy z WotLK, patch 3.3.5a. Na razie nie ujawniamy planów dotyczących innych dodatków.

P: Kiedy?

O: Póki co nie ustalamy dokładnej daty otwarcia, ale celujemy w luty 2013!

P: Będę mógł grać starą postacią, czy muszę expić od nowa?

O: Dostępne będą wszystkie konta oraz postacie razem z przedmiotami, gildiami, etc. ze starego serwera. Nie musisz grać od nowa, jeśli znasz swój login i hasło.

P: Zapomniałem danych do konta!

O: Będziesz mógł przypomnieć swoje hasło, jeśli znasz przypisany do konta adres e-mail. Jeśli nie pamiętasz maila, będziemy starali się pomóc w odzyskaniu postaci, ale prośby tego typu piszcie dopiero po otwarciu serwera - teraz zwyczajnie nie mamy na to czasu.

P: Czy mogę jakoś pomóc?

O: Jeśli czujesz się na siłach, by pomóc przy tworzeniu emulatora, w kwestii grafiki, promowania serwera, czy też chcesz kandydować na GM - możesz napisać prywatną wiadomość na tym fanpage.

Więcej szczegółów będzie pojawiać się w kolejnych dniach.

Stay tuned! ,, FB Soja

- Polub FanPage

Opublikowano

Soja znowu chce się bawić w privy do WoWa? Nie liczę na to że pójdzie mu łatwiej teraz, nie po tym co odwalał na poprzedniej odsłonie serwera, wiem bo siedziałem na Nexusie bagatela od samego początku, kiedy tylko UK było dostępne.

Nie wróżę Nexusowi powrotu do chwały, zwłaszcza po tym co tam się działo, i jak ToD i Sunwell póki co królują w WOTLK w Polsce, choć ToD może stracić trochę graczy na rzecz Nexusa. Ale Nexus będzie miał rywala w postaci NightWatch, bo Andeeri już nie liczę, bo jest w stanie agonalnym i nie da się odratować serwera.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widzę, że Administracji serwera skończyły się pieniądze i trzeba znów uruchomić maszynkę? By postała kilka miesięcy bez żadnych prac, aktualizacji, przyniosła zyski i papa? ;>

1377863814-U611928.png

Specjalista
Opublikowano

Mówicie same złe rzeczy na temat serwera. Ja osobiście wspominam go bardzo fajnie, ale to prawda pewnie panu "Soja" zabrakło na pizze..

giphy.gif

Opublikowano

Dla mnie i dla większości to było największe zbiorowisko dzieci. Wszyscy dobrzy gracze uciekli już w połowie trwania serwera, po zorientowaniu się, że Administracja nic nie robi i projekt to tylko wyłudzenie pieniędzy. Zapewne w Metinie były rozmowy typu:

- Grash w wowa?

- nie, co to?

- fajna gierka, ściągnij to pogramy razem, www.nexus...

1377863814-U611928.png

Specjalista
Opublikowano

Nie wiem skąd takie myśli miałeś skoro pisali od razu, że nie startują od zera.. Serwer jak najbardziej polecam :)

giphy.gif

Opublikowano

@up twoje słowa "może nexusa(Który możliwe, że też bd porażką)" Fajnie że wierzysz w "swój" serwer, jak ktoś napisał Nexus był legendą, legendą bo umiał utrzymać "kiedyś" przez rok 1k online nic praktycznie nie robiąc.

Specjalista
Opublikowano

No dziwne skąd wiesz, że nie robili skoro wszystkie serwery były na tym samym sezonie itp. chodzi mi głównie o polskie prywaty, jak dla mnie mało się znasz na wowie.. I to niej mój serwer, moim serwerem był Bloodworld! Jak nexus stał to nie wiedzieli za co mają się brać i ich za to nie winie, ale ty najwidoczniej jesteś zbyt zaślepiony.

giphy.gif

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Strona nie działa , prawdopodobnie serwer też jest offline . Jeżeli serwer jest online , oraz strona będzie działać - proszę o kontakt do mnie na pw .

1377430129-U769346.png
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...