Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GLITCHY

Suviaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się, musisz postawić pod nim drewnianą barykadę, (na takim jakby skrzyżowaniu rur pod budynkiem) wejść na nią i zalogować się ponownie, kiedy pasek jest przy końcu klikaj ciągle spację.

Jednak nie polecam glitchować bo jeden mój znajomy już dostał bana (podobno za glitcha, ja myślę, że za aimbota ale jego wersja jest inna, nawet na jakimś live oglądałem i mówili, że banują za glitche). Co według mnie jest kompletnym idiotyzmem ze strony twórców bo banują graczy za własny błąd...

Opublikowano

@2up To jest tak zwane "wykorzystywanie" glitcha , za jakiś błąd który nie robisz specjalnie nie dostaniesz bana

@topic nie radze glitchowac gdyż możesz szybko wyłapać bana

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

@Up wyłapać szybko bana ? gram 3 miesiące i mi się nawet to o uszy nie obiło więc jest narazie ok z tym .

@Topic Polecam poradniki na YT niektóre glitchy jeszcze działają .

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

@2up To jest tak zwane "wykorzystywanie" glitcha , za jakiś błąd który nie robisz specjalnie nie dostaniesz bana

@topic nie radze glitchowac gdyż możesz szybko wyłapać bana

Co mimo wszystko i tak jest debilizmem bo chyba jasne jest, że było, jest i będzie wykorzystywanie wszelkich bugów i glitchy, jak można być takim tłukiem żeby nie wiedzieć, że gracze wykorzystają wszystko co może im dać przewagę, jako że nie używają botów to używają glitchy co nie jest łamaniem prawa gry tylko czystym błędem twórców, jeśli nie chcą żeby gracze glitchowali niech to naprawią, tak trudno im to zrozumieć...? Jakoś w innych grach jak bf czy cod itd. można wymieniać w nieskończoność, nie banują za chowanie się pod ziemią, kopiowanie itemków czy inne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...