Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intro? Czy żałosne posklejanie trailerów? - Dyskusja.

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jak wiecie, a może i nie wiecie, często jadę od najgorszych ludzi, którzy robią te tzw. intra. Moja opinia na temat jest taka, że te urywki z gier mijają się z celem intra. Ludzie robią po 30 sekund urywków gier, dodają do tego jeszcze gorszą muzykę, zero synchronizacji, nic i się tym jarają. Dla mnie jest to po prostu żałosne i tyle. Chcę poznać wasze opinie. Każdy post 'spam' będzie raportowany.

Przykłady:

I wiele więcej, których jest teraz tyle, co mc.

he?

Opublikowano

Moim zdaniem też to jest lekko żałosne. Dobre intro powinna być z jakąś własną animacją itp.

Głupią sklejkę urywek z gry każdy może zrobić + do tego podkład muzyczny .

Łączmy się w bólu !

:D

ebunnypng.png

Chodzi­liśmy nie szu­kając się, ale wiedząc, że chodzi­my po to, żeby się znaleźć.

Opublikowano

Kreatywności co kot napłakał... Robota na 5 minut a efektem się jarają bo JA PIERDOLE WYBUCHY, CYCKI itd. :P

Dokładnie, dokładnie w dzisiejszych czasach jest to chyba najbardziej " sprzedawane " wśród młodych YouTuber'ów,

W tych czasach jeśli chcesz się wybić potrzebujesz Intra z Dubstep'em i jakimś urywkiem z gry.

ebunnypng.png

Chodzi­liśmy nie szu­kając się, ale wiedząc, że chodzi­my po to, żeby się znaleźć.

Opublikowano

Ale to chyba w dzisiejszych czasach norma, że ludzie robią wszystko na odwal, byleby zrobić. W/w przykłady i tak nie są tragiczne, widziałam dużo gorsze... po prostu dzieciakom brak ambicji, aby robić coś ponadprzeciętnego. I zatrzymują się na paru urywkach + dodaniu w tle muzyki.

Opublikowano

Niestety, ale tak. Podziwiam YouTuberów, którzy po prostu 30 sekund mojego życia, zastępują Fade Off'em.

Zapraszam do dalszej dyskusji. Jeżeli znajdzie się ktoś, komu te intra się podobają, to niech wyjaśni, bo ja niestety tego nie rozumiem.

he?

Opublikowano

Wow! Też wytnę sobię 2 minuty traileru, dodam dubstep i mam zajebiste intro, +10000 subskrypcji więcej!

Serio, te "intra" są żałosne. Intro powinno być proste, szybkie, coś takiego jak MMT w swoich filmach. Jak zobaczyłem komentarze u ROJA "Zajebiste intro!!!!!!!!11" "SUper iNtgro ROOJOOjo!" to mnie mózg boli...

Game Over

Opublikowano

Pytam po co się wg przejmować takim chłamem od randomów youtubowskich ? To zwykli ludzie , nie sądze żeby byli pro video maker ...

Jak potrzeba , to się idzie do profesjonalnego studia graficznego , a nie oczekuje czegoś od randomów , a pozniej narzeka. lol

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka wygląda całkiem fajnie, ale po chwili...

Muzyka- 1/100

Długość- 50 sekund niezłe intro, naprawdę! Normalne intra powinny mieć po 30,20 sekund...

Jakość- no, mimo że posklejane to fajnie wygląda :P

Ogółem- nie jest żałosne, ale też niezbyt fajne. Ale dla mnie może być.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Takie sobie ;p jakoś nirwana nie pasuje mi do tego typu ;p a tak to robota na parę minut ;]

chociaż smelt like teen sipirit oraz mix tego kawałka jest spoko ;] ale nie pasuje ;] ;p

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Pamiętajcie jedno.... " Done is better than perfect " heheh a co do filmików pierwszy ujdzie do momentu Like this.... A drugi to kwas....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

emmm... jeśli chodzi o sklejanie trailerów z gier pod intro do np. Let's playu.

to jest to chujowe jeśli np. ktoś da coś z WoWa a w wowa niema na swoim kanale...

Ja osobiście wole urywki z gier, tych które są na kanale już. Jeśli jest to seria z np. Max Payne, to chce widzieć jakieś fajne akcje z Max Payne'a

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...