Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić wzorek

MrSuldo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie są to ksztaty odpowiednio poustawiane w opcjach mieszania by przypominało coś 'obszytego'

Ale mogę się mylić. Zrob sobie po prostu paski wokol obrazka i pobaw sie faza i plaskorzezba oraz cieniem

i cieniem wewnetrznym w opcjach mieszania warstwy.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

Wg mnie są to ksztaty odpowiednio poustawiane w opcjach mieszania by przypominało coś 'obszytego'

Ale mogę się mylić. Zrob sobie po prostu paski wokol obrazka i pobaw sie faza i plaskorzezba oraz cieniem

i cieniem wewnetrznym w opcjach mieszania warstwy.

Po cholerę ma się bawić i robić jakieś paski, skoro w Photoshopie ma taki kształt już wgrany?

tfgc.jpg

Opublikowano

Mam ten brush co wygląda jak szew, ale nie wiem jak zrobić taki efekt obszytej skóry.

Wytłumaczy ktoś?

Opublikowano

Teksturka skory, dajesz faze i plaskorzezbe w opcjach warstwy, cien wewnetrzny oraz cien, na troche mniejszym procencie.

Chyba wiesz jak wejsc w opcje mieszania warstwy? ppm na warstwe i opcje mieszania. tam jako wzorek daj teksture skory i

pobaw sie fazą.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...